[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
luk448 pisze:Spoty na Cargo były by fajne ale obawiam się że za dużo ludzi się tam zjeżdża i także zagląda tam Policja także latając na Cargo trzeba się liczyć z tym że dowody mogą lecieć nawet za byle co
Ja średnio jestem 2-3 razy w tygodniu i jakoś jeszcze jeżdze swoim autkiem z dowodem , Jak ktoś ma wszystko w porządku w aucie to nie powinien sie obawiać ,ale jak ktoś jezdzi autem gdzie obawia sie ze mu dowodzik zabiorą to sorry ,ale takie auto jak dla mnie powinno stać w garażu .(Mowa tu o seryjnych autkach, bo modzonych mocno to mało u nas )
luk448 pisze:Spoty na Cargo były by fajne ale obawiam się że za dużo ludzi się tam zjeżdża i także zagląda tam Policja także latając na Cargo trzeba się liczyć z tym że dowody mogą lecieć nawet za byle co
I kończy się tak jak przewidywałem niestety. A co do tego że auto powinno stać w garażu jak może stracić dowód to już nawet śmiać mi się nie chce, to co teraz z us'em czy lekko wystającymi kołami będę tracił dowód? Czy mam na spoty autobusem śmigać? I dlatego byłem przeciw cargo.chybo101 pisze:Jak cargo to odpadamy.
-
- Forum Audi 80
Też byłem dziś na cargo. Nawet mam film z palenia kapcia Firebirdem
deejay.ftb, skoro była ankieta i głosowanie, to powinieneś mieć pretensje do tych co nie przyjechali na spota w umówionym miejscu, a nie do mnie i Adama.
deejay.ftb, skoro była ankieta i głosowanie, to powinieneś mieć pretensje do tych co nie przyjechali na spota w umówionym miejscu, a nie do mnie i Adama.
Czyli ankieta traci ważność po pierwszym spocie? W takim razie na h.. było ją robić?deejay.ftb pisze:zapraszam Wszystkich do Fortu, do zobaczenia.
-
- Forum Audi 80
slawa i chwala, szkoda zescie sie z Olszakiem rozmineli.ATLAS pisze:Też byłem dziś na cargo.
ATLAS pisze:powinieneś mieć pretensje do tych co nie przyjechali na spota w umówionym miejscu, a nie do mnie i Adama.
i tu sie z Toba nie zgodze - bedac pomyslodawca czegokolwiek stanalbym na uszach zeby ten pomysl obronic, w tym wypadku przez obecnosc. fakt ze Olszak kukal do 1900 nikogo sie nie doczekawszy wedlug mnie mowi jednoznacznie ze pomysl sie nie obronil, tym bardziej ze wynik ankiety byl jaki byl.ATLAS pisze:ankieta traci ważność po pierwszym spocie? W takim razie na h.. było ją robić?
nie zebym slepo upieral sie przy Forcie ale jak dotad troche nas tam przyjezdzalo tym niemniej jesli uznalismy ze ta miejscowka juz sie nam znudzila proponuje wypracowac nowa koncepcje. tyle ode mnie w tym temacie.
Miejsce może być różne. Jak ktoś ma jakieś dobre nie przypałowe znane sobie miejsce może zaproponować, wtedy widzę to tak że zbiórka przy jakimś centrum handlowym czy innym znanym miejscu i przejazd kolumną w miejsce właściwe. Spróbujmy coś wypracować do następnego spota jeśli Fort się już opatrzył i znudził. Tyle że info musi być kilka dni przed spotem bo później panuje dezinformacja prowadząca do nieobecności. Pamiętajmy że niektórzy muszą zrobić z 30 km a i dostęp do neta może nie być regularny.
-
- Forum Audi 80
...zeby nie bylo ze tylko klapie dziobem na pusto i nic mi sie nie nie podoba , moze tu:
1) parking przed Torwarem mapka
2) CH Bemowo, gdyby byla "wola w narodzie" moglibysmy zorganizowac jakies gokartowanie... mapka
3) parking przed Biblioteka Narodowa mapka
4) znany wielu z nas Park Smaku przy M1 w Markach mapka
dorzucajcie swoje pomysly <ok>
1) parking przed Torwarem mapka
2) CH Bemowo, gdyby byla "wola w narodzie" moglibysmy zorganizowac jakies gokartowanie... mapka
3) parking przed Biblioteka Narodowa mapka
4) znany wielu z nas Park Smaku przy M1 w Markach mapka
dorzucajcie swoje pomysly <ok>
Tak jak Deejay podał jest wiele fajnych miejsc na Spota
Ja proponuję
1. parking Blue City
2. parkingi przy CH Reduta
3. Makro na Łopuszanskiej
i wiele innych parkingow w tych okolicach.
Jednak myślę ze warto by się zastanowic dlaczego zmieniamy miejscówkę. Czy tylko dlatego ze parking Fortu Wola jest mały i tam są Hondziarze ??
Ja proponuję
1. parking Blue City
2. parkingi przy CH Reduta
3. Makro na Łopuszanskiej
i wiele innych parkingow w tych okolicach.
Jednak myślę ze warto by się zastanowic dlaczego zmieniamy miejscówkę. Czy tylko dlatego ze parking Fortu Wola jest mały i tam są Hondziarze ??