[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
Plan imprezy jest na sobote w niedziele nie ma żadnych atrakcji. W zeszlym roku w nysie byliśmy jakos koło 16:30 dopiero na miejscu kilka konkurencji nas omineło ale i tak dobrze się bawiliśmy większość pojechała koło 22 jakoś do domu ale byli tacy co zostali do niedzieli i prawda jest taka ze w niedziele to już były czystki co ludzie wytrzeźwieli to się zwijali do domu. Chyba ze jeśli uda ci się no i będzie chcialo wpaść w sobote troszku później to możemy ci miejsce zarezerwować.orkabmx pisze:czyli uwazasz ze lepiej w sobote?to lipa bo ja mam tyre do 16
Osoby co w zeszłym roku były w Świdnicy na VAG-u na pewno kojarzą Vento z maską w roście. Kolo na zlot zapodał 13" lub 14" koła a po zlocie nawet nie podkręcal gwintu tylko założył 16" i caly czas tak lata po wioskach kij że mu już auto pęka w kilku miejscach... Choć możliwe ze odrobine je podniósł do góry bo za duzo podłogi na ziemi zostawało już.
A orki xD moja siorka w Ka ma większa glebe z przodu but wchodzi na styk Tygrys moze potwierdzić <ok> a zobaczył był dojazd do mojej chaty <ok> i dziewczyna autem caly czas jeździ wszędzie :mrgreen: Z reszta nie bedziemy się wywodzić co i jak zobaczymy w bielawie glebusie. <ok>
A orki xD moja siorka w Ka ma większa glebe z przodu but wchodzi na styk Tygrys moze potwierdzić <ok> a zobaczył był dojazd do mojej chaty <ok> i dziewczyna autem caly czas jeździ wszędzie :mrgreen: Z reszta nie bedziemy się wywodzić co i jak zobaczymy w bielawie glebusie. <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam panowie.. tak jak ustalaliście - godzina 11:00 na stacji ORLEN przy wjeździe do DDZ od strony Łagiewnik (po prawej stronie).. ja od rana już będę na terenie zlotu bo będę rozstawiał sprzęt więc jakbym się spóźnił na 11:00 to się nie złośćcie.. dojadę - a przynajmniej stanę na głowie żeby być tam i na Was czekać.. wjazd na teren zlotu o godzinie 12 ale myślę że chwilę wcześniej też wpuszczą..
oby pogoda dopisała i oby więcej nas było..
PS. jak będziecie jechać z Łagiewnik na Dzierżoniów to ostrożnie bo są dziury podobno jak w serze szwajcarskim.. coś słyszałem że zaklejali ale wiecie jak to jest - tu zakleją, a tam dwie kolejne większe się robią - DZIURY oczywiście..
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam..
oby pogoda dopisała i oby więcej nas było..
PS. jak będziecie jechać z Łagiewnik na Dzierżoniów to ostrożnie bo są dziury podobno jak w serze szwajcarskim.. coś słyszałem że zaklejali ale wiecie jak to jest - tu zakleją, a tam dwie kolejne większe się robią - DZIURY oczywiście..
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam..
-
- Forum Audi 80