Nowy Top strony
- stefanskar
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
marcinelk13
- Forum Audi 80

-
Dawaj123
- Forum Audi 80

- Imię: Jacek
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.2 ABY
Doc'u,seba pisze:Fajne tylko gdyby tak logo strony przesunąć trochę i odsłonić ten zmysłowy tyłeczek... bylo by zajebiście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Taki tyłeczek przesłonić!
Ja proponuję przesunąć ramkę "centralnie" i już bez obramowania - a wówczas przed klubowiczami odsłoni się zgrabna pupa Avanta!
Bardzo łądne i podoba mi się to połączenie ognia (coupe) i wody (avant) - bynajmniej we mnie takie skojarzenia budzą.
-
comandor77
- Forum Audi 80

-
comandor77
- Forum Audi 80

Z tłem jakoś nie miałem pomysłu i zrobiłem tak (nawiązuje do słowa "Polski" :lol: ), co do umieszczenia Coupe i Cabrio to zrobiłem tak specjalnie, żeby były dokładnie bokiem, na przeciwko siebie i mneijsze od reszty przez co napisy mogłem wmontować.Oofol pisze:Nareszcie jakiś wzór:] Niezłe ale jak mogę coś dodać to wizualnie umieszczenie Coupetki i Cabrio nie pasuje do pozycji sedana i B2. Kolor tła troszkę mi przypomina SO ale jak by był cały czerwony to było by lepiej. Ale i tak nieźle! Brawo!
Co do Avanta to ciężko coś będzie upchnąć, chyba, że Doc zmieni styl forum (szare paski po bokach), co spowoduję rozszerzenie banera
Narazie dałem wszelki możliwy przekrój modeli :mrgreen:
Wszelkie sugestie mile widziane
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-tlo takie jak jest obecnie
-podzielic baner na szachownice gdzie jedne pola beda napisami a drugie zdjeciami
- zdjecia rozmiarowo moga byc duzo mniejsze od tych co sa w obecnym banerze i tym z projektu jmm'a ale za to powinny byc wlasnie typu coupetki z obecnego banera i 80sedana z projektu jmm'a
- do tego dolozyl bym takze zdjecie przodem bokiem avanta i cabrio ( czyli w sumie 4 modele b4) oraz b2 przod i tyl
-ogolnie szachownica skladala by sie z 8 kratek - 6 zdjec i 2 napisy a na tle zrobil bym bardziej widoczny znak wodny w postaci 4 kolek.
Kto by mogl to wykonac graficznie bo niestety nie mam mozliwosci takich zeby zrealizowac moj pomysl??
trudna sprawa, aczkolwiek pomysł ciekawy :mrgreen:UFOtm pisze:a ja mam takiego pomysla:
-tlo takie jak jest obecnie
-podzielic baner na szachownice gdzie jedne pola beda napisami a drugie zdjeciami
- zdjecia rozmiarowo moga byc duzo mniejsze od tych co sa w obecnym banerze i tym z projektu jmm'a ale za to powinny byc wlasnie typu coupetki z obecnego banera i 80sedana z projektu jmm'a
- do tego dolozyl bym takze zdjecie przodem bokiem avanta i cabrio ( czyli w sumie 4 modele b4) oraz b2 przod i tyl
-ogolnie szachownica skladala by sie z 8 kratek - 6 zdjec i 2 napisy a na tle zrobil bym bardziej widoczny znak wodny w postaci 4 kolek.
Kto by mogl to wykonac graficznie bo niestety nie mam mozliwosci takich zeby zrealizowac moj pomysl??
Niezabrdzo kumam o co chodzi z tą szachownicą. nakreśl przynajmniej w paincie jak to widzisz, schematycznie