[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
Wszystko ustalone xD Znaczy prawie starczy tylko godzine ustalić i po ptokach. Mnie się rozchodziło o dzień sobota czy niedziela a prawda jest taka że te imprezy są tak robione by zabalować w sobote a w niedziele spokojnie wrócic żadnych atrakcji nie ma w niedziele. A codo godziny to chyba będzie podobna jak tutaj tyle ze tam ma być o wiele więcej ludu :mrgreen:betek83 pisze:Zbychu
ale ja pisałem o Nysie a tam chyba szczegóły jeszcze nie ustalone??
choć myślę ze co do godziny wyjazdu to podobnie jak Bielawa
no no widze ze ekipa z dolnoślaskiego sie na Nyse szykuje tak wiec zapraszamy serdecznie w nasze opolskie progi w tym roku bedzie nas sporo z tego co widze hehehe na opolszczyznie juz w sklepach brakuje grilli chyba wszyscy sie szykuja na dobra impre tak wiec widzimy sie w czerwcu
pozdro dla ekipy z dolnoslaskiego
P.S. maniek w tamtym roku z wietrzykiem białą bestią, w tym roku swoją czerwoną strzałą chociaz tez polowalem na biel hehehe
pozdro dla ekipy z dolnoslaskiego
P.S. maniek w tamtym roku z wietrzykiem białą bestią, w tym roku swoją czerwoną strzałą chociaz tez polowalem na biel hehehe
No to chyba dobrze? Oblukam na co kase wydałeś 8-) Wietrzyk z panną napewno też zawita <ok>Mały John pisze:maniek w tamtym roku z wietrzykiem białą bestią, w tym roku swoją czerwoną strzałą chociaz tez polowalem na biel hehe
[ Dodano: 2010-05-11, 16:02 ]
goldi j51, Jarek macie jakieś ustalone miejsce we Wrocku na wspólny wyjazd?