Gadzety zbiórka
szlak :evil: sory OGr, najlepiej to nie pisac wcale adresu w przelaewie jak nie jest potrzebny , pisać tylko ten jak na niego ma być wysłane , bo tak to robi sie zamieszanie , no a jak nie bedzie to prosze na pw i bedzie dobrze nie bedzie mozliwosci pomyłki
[ Dodano: 2007-06-20, 18:20 ]
PRZYPOMINAM JEST JESZCZE WOLNYCH OK 35 KPL. NA DRUGĄ TURE I PROSZE W PRZELEWACH PISAC TYLKO ADRESY DO WYSYŁKI LUB WCALE NIE PISAĆ I DOPIERO NA PW LUB NA E-MEIL wilu@audi80.pl OSZCZEDZI TO NAM I MI ZAMIESZANIA
DO WYBORU NAKLEJKA PRZEZROCZYSTA LUB BIAŁA CHODZI O TŁO
[ Dodano: 2007-06-20, 18:20 ]
PRZYPOMINAM JEST JESZCZE WOLNYCH OK 35 KPL. NA DRUGĄ TURE I PROSZE W PRZELEWACH PISAC TYLKO ADRESY DO WYSYŁKI LUB WCALE NIE PISAĆ I DOPIERO NA PW LUB NA E-MEIL wilu@audi80.pl OSZCZEDZI TO NAM I MI ZAMIESZANIA
DO WYBORU NAKLEJKA PRZEZROCZYSTA LUB BIAŁA CHODZI O TŁO
to rzeczywiscie nie najlepszy pomysl :mrgreen: gdzies najlepiej z tylu...nie wykluczam propozycji tylnej szyby dostane to zobacze gdzie najlepiej bedzie pasowac:)zjawa pisze:Też o tym myślałem, albo np w sedanie na trójkątnej szybce za drzwiami?kwadrat pisze:ja tam myslalem ze na lewym gornym rogiu szyby albo na srodku tylniej szyby u gory
Trzebaby ustalić wspólnie miejsce