[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak, żółte pięknie się prezentują, teraz jak masz zderzak od 90 z przodu, to aż prosi się, żeby maznąć zderzaki i spody drzwi pod kolor. Jak dla mnie 90, to ma być 90, w 80 ładnie to wygląda te czarne spody, ale jak już ma się zderzak od 90, to lepiej by wyglądało, jakby był w kolorze, co nie umniejsza faktu, że auto na pewno się wyróżnia z tłumu.
Muszę powiedzieć, że pasują ci czarne lampy z tyłu, choć jestem ogólnie ich przeciwnikiem
Muszę powiedzieć, że pasują ci czarne lampy z tyłu, choć jestem ogólnie ich przeciwnikiem
Ale to nie jest zderzak od 90 tylko od coupeMarcin_89 pisze:Tak, żółte pięknie się prezentują, teraz jak masz zderzak od 90 z przodu, to aż prosi się, żeby maznąć zderzaki i spody drzwi pod kolor. Jak dla mnie 90, to ma być 90, w 80 ładnie to wygląda te czarne spody, ale jak już ma się zderzak od 90, to lepiej by wyglądało, jakby był w kolorze, co nie umniejsza faktu, że auto na pewno się wyróżnia z tłumu.