[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Fort eksploatujemy od listopada wiec mial prawo sie znudzic, tym bardziej ze ciagle jest nas niewielu na spotach w porownaniu chociazby z Hondziarzami - mnie tam oni nie przeszkadzaja, tak samo nie przeszkadzaja mi ludzie od VW i jestem zdania ze smialo moglibysmy tez podlaczyc sie do Frakcji (na tych spotach zawsze jest duzo ludzi) albo wykorzystac ich miejscowke ale za to pewnie zaraz dostane po lapach bo mieszkam dwa kroki od miejsca spotu <rotfl2>
To ja zaproponuje z racji tego że obydwa miejsca są ciekawe z racji posiadania i parkingu na dachu w razie słońca i parkingu krytego w razie deszczu: Galeria Mokotów & Wola Park Ja mogę jechać nawet z 30 km jak pod Warszawą się zbierze jakaś ekipa z PKA i zrobi spota w tym czasie co my. Nawet można się ustawić w Warszawie i wspólnie kolumną pojechać dajmy na to do Powsina czy w inne miejsce wycieczkowo turystyczne w okolicach Warszawy. A nawet powiem więcej osobiście mogę pojechać na bemowo zająć jeden z tamtejszych domków wcześniej trochę (bo często są zajęte), rozpalić grilla i poczekać na was których przyprowadzi dajmy na to Olszak bo ogarnia gdzie to jest. Każdy przywiezie se kiełbe czy co tam chce i posiedzimy do późnego wieczora. Chcieć tylko trzeba odnośnie nawiązania do LKA :evil:
Tak to wygląda: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1
Tak to wygląda: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1
-
- Forum Audi 80
- kolodzieju
- Forum Audi 80
Grill jak najbardziej ok. Może kiedyś uda mi się Was namówić na grilla na mojej działce w Wólce Iłówieckiej.
-
- Forum Audi 80
no, to mamy tyle miejscowek do wyboru ze proponowalbym zrobic na najblizszych spotach tournee po nich wszystkich. zacznijmy moze od grilla na bemowie wg pomyslu Kacpra, potem biba u Lysego a dalej cos sie wymysli, co Wy na to :?:
do festiwalu lokalizacji dorzucam od siebie jeszcze jedna obadana przed godzina (zaraz posypia sie zarzuty o prawobrzezny szowinizm ale co mi tam 8-)) - placyk manewrowy pod Mostem Grota po stronie EC Zeran, oto ta miejscowka:
- wedlug Targeuo
- wedlug Gógle
wjazd tylko od polnocy ulica Jagiellonska zaraz za petla tramwajowa Zeran, asfalt w stanie przyzwoitym wiec nawet glebowicze przejada bez przygod. wedlug mnie bardzo dobry plener na wieczorne fotografienie ze wzgledu na specyficzne swiatlo i industrialna scenerie <ok>
do festiwalu lokalizacji dorzucam od siebie jeszcze jedna obadana przed godzina (zaraz posypia sie zarzuty o prawobrzezny szowinizm ale co mi tam 8-)) - placyk manewrowy pod Mostem Grota po stronie EC Zeran, oto ta miejscowka:
- wedlug Targeuo
- wedlug Gógle
wjazd tylko od polnocy ulica Jagiellonska zaraz za petla tramwajowa Zeran, asfalt w stanie przyzwoitym wiec nawet glebowicze przejada bez przygod. wedlug mnie bardzo dobry plener na wieczorne fotografienie ze wzgledu na specyficzne swiatlo i industrialna scenerie <ok>
Jak dla mnie oki. Te zdjęcia też fajnie by mogły wyjść jakby się każdy zmusił i wylizał autko dokładnie i nabłyszczył. Odnowie poliren bo się trochu osłabiła i mogę cykać <ptryk>
PS
Z Bemowa wogóle można póki co zrezygnować i pojechać do Łysego. Było by lepsze zaplecze "integracyjne". Bemowo nie ucieknie a jak sie zacznie sezon urlopowy to znów do Karola nie pojedziemy jak i rok temu.
PS
Z Bemowa wogóle można póki co zrezygnować i pojechać do Łysego. Było by lepsze zaplecze "integracyjne". Bemowo nie ucieknie a jak sie zacznie sezon urlopowy to znów do Karola nie pojedziemy jak i rok temu.