W Dzierżoniowie, w Łagiewnikach odbijecie w lewo, do Dzierżoniowa jeszcze kawałek jest.goldi j51 pisze:Czyli o 11 w sobotę na stacji orlen od strony Łagiewnik
[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ja bym pojechał choć raz całą ekipą pod milenijny zrobimy jak uważacie a po za tym wolał bym po południu bo mam <pijak> w sobotę i do popołudnia powinienem wytrzezwieć
Natomiast co do zlotu w Bielawie to ja zabieram grilla także bierzcie kiełbaski tacki noże i widelce to po grillujemy aby pogoda dopisała
Natomiast co do zlotu w Bielawie to ja zabieram grilla także bierzcie kiełbaski tacki noże i widelce to po grillujemy aby pogoda dopisała
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
I co z tym spotem w niedzielę z tego co widzę pogoda będzie do bani a z chętnych chcących się spotkać to Radek, Betek i tygrys czy ktoś jeszcze :?: a co do mnie to jeszcze nie wiem bo jeśli od niedzieli będę zaczynał nockę w pracy to wyjazd pod milenijny odpada
a wiadomo spotykamy się wszyscy 5 czerwca w nysie na zlocie także nie wiem co robimy odpuszczamy te spotkanie i ugadujemy się na wyjazd do Nysy w sobotę
a wiadomo spotykamy się wszyscy 5 czerwca w nysie na zlocie także nie wiem co robimy odpuszczamy te spotkanie i ugadujemy się na wyjazd do Nysy w sobotę