BMW E32 [M30B35]
BMW E32 [M30B35]
Witam
A oto mój kolejny nabytek na długie wiosenno-letnie dni :mrgreen: Skromne E32 z manualem i zdrowym M30 pod maską. Auto zakupiłem od brata, dla którego było to oczko w głowie przez co stan wozu jest naprawdę OK (wiem co mam). Jest to typowa seria wraz z delikatnie zmodyfikowanym zawieszeniem (przód: amory KONI z regulacją twardości, tył: B6 + całość na springach WEITEC-a). Dzięki temu zabiegowi auto poszło kapkę w dół i zrobiło się "twardsze" :mrgreen:. Felgi i rozmiar gum takie jak fabryka kazała i nic innego nie będzie wsadzane na razie (niestety krakowskie dziury na to nie pozwalają). Auto daje dużo frajdy z jazdy w szczególności na autostradzie oraz długich winklach :mrgreen:
Pozdrawiam
A oto mój kolejny nabytek na długie wiosenno-letnie dni :mrgreen: Skromne E32 z manualem i zdrowym M30 pod maską. Auto zakupiłem od brata, dla którego było to oczko w głowie przez co stan wozu jest naprawdę OK (wiem co mam). Jest to typowa seria wraz z delikatnie zmodyfikowanym zawieszeniem (przód: amory KONI z regulacją twardości, tył: B6 + całość na springach WEITEC-a). Dzięki temu zabiegowi auto poszło kapkę w dół i zrobiło się "twardsze" :mrgreen:. Felgi i rozmiar gum takie jak fabryka kazała i nic innego nie będzie wsadzane na razie (niestety krakowskie dziury na to nie pozwalają). Auto daje dużo frajdy z jazdy w szczególności na autostradzie oraz długich winklach :mrgreen:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, 23:30 przez JPJ, łącznie zmieniany 4 razy.
I tak czasy nastały takie, a nie inne. Od kwietnia krokodyl nalatał około 7000-8000k na PB, którego ceny jak wiadomo idą w górę, więc siódmy dostał McLPG (bleee). Po 3-4mscach poszukiwań osoby, która nie będzie się doktoryzować na moim wozie zdecydowałem się zatargać krokodyla na Śluuunsk do Sebastiana. Jak na razie auto jeździ fajnie, a i jeszcze fajniej robi się w kieszeni . Różnica w mocy pomiędzy LPG, a PB jest w zasadzie nie zauważalna. Auto przejechało 2500 klocka i ogólnie daje rade.
To tak podbijając temat pozdrawiam
To tak podbijając temat pozdrawiam