[B4 AEB 1.8T] Nie pali na wszystkie gary
[B4 AEB 1.8T] Nie pali na wszystkie gary
Witam dzisiaj po umyciu silnika najpierw mialem problem z odpaleniem , ale po 5 min przeszlo auto odpalilo ,ale mam znow problemy z obrotami , nie pali na wszystkie swiece nie wkreca sie na obroty jak by gdzies iskry brakowalo , ... myjac silnik uwazalem zeby nic nie uszkodzic , nic tez sie nigdzie nie wypieło. Nie mam zielonego pojecia gdzie moze byc problem
- tokarka606
- Forum Audi 80
- tokarka606
- Forum Audi 80
- percevalle
- Audi 80 Klub
Myłeś silnik i jeszcze sie dziwisz ze sie dusi? Wilgoci sie dostało i iskra skacze, proste jak budowa cepa.sopel85 pisze:Witam dzisiaj po umyciu silnika najpierw mialem problem z odpaleniem , ale po 5 min przeszlo auto odpalilo ,ale mam znow problemy z obrotami , nie pali na wszystkie swiece nie wkreca sie na obroty jak by gdzies iskry brakowalo , ... myjac silnik uwazalem zeby nic nie uszkodzic , nic tez sie nigdzie nie wypieło. Nie mam zielonego pojecia gdzie moze byc problem
hmmm no nie takie proste bo cos sie raczej poje... z elektronika mianowicie lapie na wszystkie gary jezdzi ok ale jak zgasze i odpale drugi raz problem znow sie pojawia co wiecej skacza mi obroty jak by krokowy szalal ... ;/ kur...de co z tego ze silniczek jest czysty jak sie pier...daczy ehhh chcialem dobrze wyszlo jak zawsze