[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak na razie to były przymiarki a montaż będzie po malowaniu i to zapewne całości co już niebawem nastąpi (a tak a propo co myślicie nad czarnym dachem u mnie) :mrgreen:
Jest to ori pakiet, na każdym z elementów jest numer katalogowy oraz napis kamei, jest wykonany z białego ABS-u.
A co myślicie zrobić na klapę znaczek OOOO w czarnym macie?
A rant napewno w polerkę pójdzie
Jest to ori pakiet, na każdym z elementów jest numer katalogowy oraz napis kamei, jest wykonany z białego ABS-u.
A co myślicie zrobić na klapę znaczek OOOO w czarnym macie?
A rant napewno w polerkę pójdzie
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No odważny ale może nie tak głupi pomysł. Jakbyś dał zdjęcie swojego autka w takim położeniu aby było widać ładnie prawie całe auto plus kawałek dachu do działu Virtual Tuning to łatwiej by było Ci podpowiedzieć. Tylko musiało to by być profi zrobione, nie jakieś spray'e tylko normalna lakiernia. Nie ogarniam na tyle vt żeby to zrobić a szkoda bo z chęcią bym pomógł.Apocalipto pisze:(a tak a propo co myślicie nad czarnym dachem u mnie) :mrgreen:
PS
jeśli nawet nie cały dach to wszystkie słupki w czerń aby nie było ich widać na pierwszy rzut oka.
.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki za pochwałe, niespodziewałem się, że ten pakiet tak zajefajnie wygląda na aucie
maniek75, na grilu jest znaczek pomalowany na czarno a lampy jutro może będe modził
trepek, to fakt, że lewa nie złota nawet dwie kumpel mnie dziś pytał czy chce mi się tak często zmieniać felgi, raz złote raz srebrne, jak powiedziałem, żeby zobaczył z drugiej strony to się zdziwił hehe <ok>
maniek75, na grilu jest znaczek pomalowany na czarno a lampy jutro może będe modził
trepek, to fakt, że lewa nie złota nawet dwie kumpel mnie dziś pytał czy chce mi się tak często zmieniać felgi, raz złote raz srebrne, jak powiedziałem, żeby zobaczył z drugiej strony to się zdziwił hehe <ok>