Przywitaj się z nami
Witam wszystkich
Jestem z okolic CK
Do tej pory jeździłem sportowym japończykiem, ale jako że powiększyła mi się rodzinka - planuję zakup Audi 80 w TDI, zatem byc może na początku się także ogłoszę - Zakupię Audi 80 1.9 TDI, po 1993 roku produkcji, sedan lub kombi - najlepiej z okolic woj. świętokrzyskiego, w przystępnej cenie, zdjecia i kontakt pw lub degreg1@wp.pl - Pozdrawiam!
witam mam na imię Sławek jestem z Sianowa(niedaleko Koszalina) i posiadam audi 80 B3 2.0 +gaz rok 1995 szukałem zderzaka przedniego z nakładką bo ten co mam połamał mi się bo miałem mały wypadek i trafiłem z google tutaj bardzo podoba mi się to forum widzę że jest tu miła atmosfera i dużo ciekawych informacji
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez gorn4, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mlody_avant
- Forum Audi 80

-
TomaszekNG
- Forum Audi 80

Witam,
Niedawno stałem się posiadaczem szczęśliwym (mam nadzieję) AUDI B4 Coupe 2.3 NG + LPG
Mam gorącą prośbę dotyczącą rozpoznania auta i klubowicza, który posiadał tą coupetkę, gdyż auto ma już klubową wlepkę.
Auto kupione w Białymstoku, wcześniej jeździło w okolicach Warszawy.
Pozdro
Niedawno stałem się posiadaczem szczęśliwym (mam nadzieję) AUDI B4 Coupe 2.3 NG + LPG
Mam gorącą prośbę dotyczącą rozpoznania auta i klubowicza, który posiadał tą coupetkę, gdyż auto ma już klubową wlepkę.
Auto kupione w Białymstoku, wcześniej jeździło w okolicach Warszawy.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez TomaszekNG, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie.
W końcu się zarejestrowałem tutaj.
Jestem Michał i mam staruszkę Audi 90 2.2 Quattro z 88r w gazie.
Nie długo dokładniej opiszę swój samochód choć nie ma się czym chwalić, po za napędem
Niestety kupiłem (za3000zł
) bardzo zaniedbane (okopcona jasna tapicerka, zniszczony lakier i inne drobne pierdoły) z myślą min o doprowadzeniu go do stanu w jakim powinien być (choć nie udaje mi się to i w mojej obecnej sytuacji zaczynam rozważać zmianę na coś mniej palącego).
Sama z siebie się nie psuje (choć dwa dni temu pajączek się zepsuł ) więc jestem zadowolony. Pali jedynie dużo gazu bo 12-15 (ale też mi ucieka i nie mogę tego zlokalizować w żaden sposób).
Jeśli pozwolicie jakby ktoś miał pajączka do sprzedania w fajnych pieniądzach
to proszę o kontakt 
Witam jeszcze raz wszystkich forumowiczów
W końcu się zarejestrowałem tutaj.
Jestem Michał i mam staruszkę Audi 90 2.2 Quattro z 88r w gazie.
Nie długo dokładniej opiszę swój samochód choć nie ma się czym chwalić, po za napędem
Niestety kupiłem (za3000zł
Sama z siebie się nie psuje (choć dwa dni temu pajączek się zepsuł ) więc jestem zadowolony. Pali jedynie dużo gazu bo 12-15 (ale też mi ucieka i nie mogę tego zlokalizować w żaden sposób).
Jeśli pozwolicie jakby ktoś miał pajączka do sprzedania w fajnych pieniądzach
Witam jeszcze raz wszystkich forumowiczów
Witam.
Rafał z Łodzi . Przesiadłem się właśnie z C4 2,8 , na 8B Coupe. Czarnulka , jak kolegi , który pisał wcześniej , sporo pracy przy niej i do zainwestowania troszkę jest .
Silniczek mam NG , dość zdrowy , na blaszkę też nie narzekam. Do zrobienia głównie pierdoły , ale zrobić trzeba , żeby był miodzik . Liczę na Wasza pomoc , witam jeszcze raz serdecznie .
Rafał z Łodzi . Przesiadłem się właśnie z C4 2,8 , na 8B Coupe. Czarnulka , jak kolegi , który pisał wcześniej , sporo pracy przy niej i do zainwestowania troszkę jest .
Silniczek mam NG , dość zdrowy , na blaszkę też nie narzekam. Do zrobienia głównie pierdoły , ale zrobić trzeba , żeby był miodzik . Liczę na Wasza pomoc , witam jeszcze raz serdecznie .
-
niebieski79
- Forum Audi 80