[All] Film o klubowiczach i ich autach.
[center] :!: W odróżnieniu od innych filmów, które już powstały,
chciałbym z Waszą pomocą stworzyć film,
w którym pokażemy się my klubowicze z naszymi autami, a nie same auta jak to było dotychczas. :!:
[/center]
Zdjęcia można wrzucać w tym temacie ewentualnie podesłać na adress e mail
miodek66@poczta.onet.pl w tytule podając nick z forum 
[/center]
Pozdrawiam.
w którym pokażemy się my klubowicze z naszymi autami, a nie same auta jak to było dotychczas. :!:
[/center]
[center]kojak666 pisze:MIODEK, ja nie będę dodawał zdjęcia mam nadzieję że wybierzesz coś ciekawego z mojej galerii <ok>
Zdjęcia można wrzucać w tym temacie ewentualnie podesłać na adress e mail
[/center]
Pozdrawiam.
... Widzę że ktoś ma za dużo wolnego czasu po pożegnaniu z b4 :roll:MIODEK pisze:[center] :!: W odróżnieniu od innych filmów, które już powstały,
[/center][center]kojak666 pisze:MIODEK, ja nie będę dodawał zdjęcia mam nadzieję że wybierzesz coś ciekawego z mojej galerii <ok>
Zdjęcia można wrzucać w tym temacie ewentualnie podesłać na adress e mailmiodek66@poczta.onet.pl w tytule podając nick z forum
[/center]
Pozdrawiam.
Miodek się tajniaczy, ale ma B4 nadal.grinch pisze:... Widzę że ktoś ma za dużo wolnego czasu po pożegnaniu z b4 :roll:MIODEK pisze:[center] :!: W odróżnieniu od innych filmów, które już powstały,
[/center][center]kojak666 pisze:MIODEK, ja nie będę dodawał zdjęcia mam nadzieję że wybierzesz coś ciekawego z mojej galerii <ok>
Zdjęcia można wrzucać w tym temacie ewentualnie podesłać na adress e mailmiodek66@poczta.onet.pl w tytule podając nick z forum
[/center]
Pozdrawiam.