Moje dzieło to:
- ringi na zegarach
- kierownica cabrio/V6
- roleta tylnej szyby
- radyjko Pioneer
- na trasę Cb uniden 520 i Sirio Ml-145
- oryginalne dywaniki
Zapraszam do oglądania i oceny. Pozdrawiam.
8-)
2009.04.25
Udało mi się zdobyć podłokietnik od passata b5 anglika.
Jako że w 80 nie ma fabrycznych mocowań na podłokietnik trzeba było troszkę porzeźbić... na szczęście nie dużo.
Podłokietnik wygląda tak
zamocowany został w miejsce tylnej nieużywanej popielniczki bo w moim aucie się nie pali

Trochę lipa że jest jasny, ale z pokrowcami komponuje się nieźle, jak je zdejmę pewnie będzie ciut gorzej.
Sorki za jakość zdjęć bo z komórki, ciągle czekam na zamówiony aparat.
Dodatkowo w końcu pomalowany błotnik i dymione kierunki :mrgreen:
2009.06.03
No więc z racji tego że pan który kupił moja niunię w salonie nie dopłacił za filtr przeciwpyłkowy, co mi strasznie przeszkadzało bo co dwa dni deska była pełna kurzu, a teraz także pyłków z topoli postanowiłem w końcu rozejrzeć się za obudową do filtra kabinowego od 80 B4, która pasuje plug&play. Obudowę wykręciłem z rozbitej i wybebeszonej prawie już do blachy B4-ki,
oto ona -->
Cały proces przebiega dość szybko i sprawnie, najpierw odkręcamy podszybie i naszym oczom ukazuje się taki oto widok -->
Gdy już ochłoniemy :shock: odkręcamy dwie nakrętki na klucz 10 i zdejmujemy starą obudowę z kratką -->
W jej miejsce zakładamy i przykręcamy nową -->
Na koniec zakładamy filtr
W B4 były dwa rodzaje obudów na filtr: z ramką taki jak mój (niestety droższy) i na wkład (o połowę tańszy).
Dodatkowo niunia otrzymała nowy skórzany mieszek -->
Z racji że już niedługo zima
14.10.2009
Niunia dość wcześnie została obuta w zimówki na "nowych" oryginalnych alu.
P.S. Ma ktoś może na zbyciu dekielki do takich felg?