Napotkani koledzy
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
A ja tak zapytam, czy mamy tu kogoś z Elbląga i okolic :mrgreen: ?
2 czerwca wyjeżdżam na tygodniowe wakacje w tym pięknym mieście, jakby ktoś mnie rozpoznał tam, to pisać, moje Audi to srebrne B3 sedan z pakietem stylistycznym Audi 90, alu Aero 15 i zafoliowanymi na pomarańczowo bocznymi kierunkami z A6 :mrgreen:
No i niech odezwą się tu Elblążanie, opiszą swoje furki, może i ja kogoś rozpoznam
2 czerwca wyjeżdżam na tygodniowe wakacje w tym pięknym mieście, jakby ktoś mnie rozpoznał tam, to pisać, moje Audi to srebrne B3 sedan z pakietem stylistycznym Audi 90, alu Aero 15 i zafoliowanymi na pomarańczowo bocznymi kierunkami z A6 :mrgreen:
No i niech odezwą się tu Elblążanie, opiszą swoje furki, może i ja kogoś rozpoznam
Jacek jeśli to ty wjechałeś w tą uliczkę (tam gdzie stałem) i potem wyjechałeś,to byłem ja.Tylko że mój sedan jest koloru czarnego <ok>joker9-89 pisze:w sobote w pułtusku w godzinach po poludniowych widziane zielone audi w sedanie numery WF........ z naklejeczka i klubowymi ramkami...Pozdrawiam kolege..
-
grzesiek79
- Forum Audi 80

- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
dzisiaj na zakopiance zaraz za Krakowem spotkany "Lucazzz" obtroąbiony, oświetlony, pomachany i pieron jeszcze wie co
<lol> 
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 07:25 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak tak to byłem ja...sowa_81 pisze:Jacek jeśli to ty wjechałeś w tą uliczkę (tam gdzie stałem) i potem wyjechałeś,to byłem ja.Tylko że mój sedan jest koloru czarnego <ok>joker9-89 pisze:w sobote w pułtusku w godzinach po poludniowych widziane zielone audi w sedanie numery WF........ z naklejeczka i klubowymi ramkami...Pozdrawiam kolege..