[80 B3] Kierunki
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[80 B3] Kierunki
Witam
Wie może ktoś dlaczego w mojej niuni ostatnio kierunek prawy zaczął bardzo szybko migać? Niby nie jest to problem, ale trochę to mnie drażni.... Ja bym stawiał na mase, ale gdzie jej szukać? :mrgreen:
Wie może ktoś dlaczego w mojej niuni ostatnio kierunek prawy zaczął bardzo szybko migać? Niby nie jest to problem, ale trochę to mnie drażni.... Ja bym stawiał na mase, ale gdzie jej szukać? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2007, 11:08 przez Organista18, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: B3 1,8S PM Kierunki
Organista18 pisze:Witam
witam może poprostu spaliła się żarówka kirunku po prawej stronie przód lub tył.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kurcze... a jak jest z włącznikiem? włącznik puszcza masę czy plus? bo nawet nie sprawdzałem, ale chyba +, czy się mylę?
jeśli plus to masę puść z karoserii i masz problem załatwiony, jeśli jest odwrotnie to musisz szukać problemu na drodze między kierunkowskazem, a rozgałęzieniem z tylnym kierunkiem...
jeśli plus to masę puść z karoserii i masz problem załatwiony, jeśli jest odwrotnie to musisz szukać problemu na drodze między kierunkowskazem, a rozgałęzieniem z tylnym kierunkiem...
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: