Witam
Mam do ustawienia kąt wtrysku, po wymianie rozrządu nie był idealny a teraz rozjechał się już całkowicie. I tutaj pojawia się moje pytanie - ile kosztuje +/- regulacja kąta wtrysku i może macie namiary na jakiegoś sprawdzonego, dobrego i niedrogiego mechanika w okolicach Katowic, który to zrobi? z jednej strony wiem, że jest opis jak to zrobić samodzielnie, ale już od dłuższego czasu nie umiem sie za to wziąć, wiec postanowiłem gdzieś z tym podjechać. No i ile +/- trwa ustawienie?
pozdrawiam
[B4 1Z] Ustawienie kąta wtrysku
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
To rozumiem jak nie był ustawianyJelly pisze:po wymianie rozrządu nie był idealny
:shock: Ale to to raczej nie możliwe ,tam się nic nie rozjeżdża jak wszystko jest poskręcane .A ustawienie tak jak UKI_XX pisze pół godzinki góra ,za daleko masz do mnie bo byś wpadł i ustawioneJelly pisze:a teraz rozjechał się już całkowicie.
A macie może gdzieś fotostory z ustawienia kąta wtrysku? Było kiedyś na forum audi A4, ale teraz cos jest nie tak i nie umiem tego znaleźć. Kiedyś było pod linkiem: http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob ... 913.0.html