Kolczat pisze:wiesz ja przynajmniej mam odwage nsapisac na forum o tym ze zrobilem tak a nie inaczej, a nie ukrywac swoje i w dodatku krytykowac innych ;]
Chciałeś opinie na ten tam więc ją dostałeś
A teraz siejesz propagandę jak by nie wiadomo co :shock:
znawco dwuwloknowa tak jak z reszta kazda zarowka tego typu ma mase na zewnatrz metalowej obwodki pod bańką, wiec wylaczalnosc odpada, a na tym mi najbardziej zalezalo... uniwersal obrys by bmw? jasssne nie ma jak powycinac sobie dziury w rsie
Chłopaki dajcie sobie po razie i będzie spokój A tak na poważnie Kolczat, to Twoje auto i robisz je jak chcesz Innym nie wszystko musi pasować Faka faktem, że masz piękną sztukę... Zazdroszczę Ci jej <ok>
Kolczat pisze:znawco dwuwloknowa tak jak z reszta kazda zarowka tego typu ma mase na zewnatrz metalowej obwodki pod bańką, wiec wylaczalnosc odpada, a na tym mi najbardziej zalezalo... uniwersal obrys by bmw? jasssne nie ma jak powycinac sobie dziury w rsie
... o boże ostatni raz napiszę.
Po pierwsze to nie jest uniwersalny obrys BMW, tylko ori obrys BMW USA :!:
Następnie ten produkt występował w opcji pomarańczowej na przód i czerwonej na tył, albo białej, lub jak na tej aukcji którą pokazałem ciemnej. Na allegro jeszcze w tamtym miesiącu były wszystkie 3 wersje nowe bo gość sprowadzał z USA, sam się miałem skusić ale pieniędzy zabrakło <osohozi>
Bastek pisze:Chłopaki dajcie sobie po razie i będzie spokój
no chce mu dac kopa w dupe za to na Ułężu ale sie chlopak zdecydowac nie umie ;p grinch, nie ze jestem niedotykalny, ale sam widzisz ze inaczej bys tego nie wymyslil, zeby byl oswietlony (wylaczalny) kierunek, a nie obrys na zderzaku... z drugiej strony patrzac... kupowanie takiego obrysu to jest pojscie na latwizne ;]
hehe spoko mam nadzieje ze sie zobaczymy na Ułężu ;]
cos na pytania ludzi jakie kolo zmieszcze w blotnik ;p
jak dobrze sie przyjrzymy to felga nie ma nawet centymetra odstepu od tego czegos tam co trzyma belke, dokaldnie to nie wiem bo partacz jestem ;]
a od kiedy mam glebe tylna belka wciaz o cos uderzala, myslalme ze mam amory wybite, bo pewnie i mam bo partacz jestem, ale oprocz ich i pewnie wszystkich tulei, simerblokow i innych tych metalowo gumowych cos tam, cos tam...
to odkryl mi kumpel takie cudo
co to? otoz mocowanie haka zostalo zakonczone sroba ktora znajduje sie zaraz nad belka, nie wiem czy to jest fabryczne, ale osobiscie watpie zeby inzynierowie z inglo byli tak nie przewidywalni, pewnie zrobil to jakis partacza, ale uff... to nie bylem ja takze grinch juz nie bedzie mnie mogl pojechac za to <na-na-nanana-na-na> ;p
... Oj nie mów chop to jest mechanika a w niej wszystko jest możliwe także żebyś się nie zdziwił ja też już nie raz wymieniałem to co niby miało być a okazało się coś całkiem innego :mrgreen:
... Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas ...