Mam pyatnie odnosnie profilu 215/40/17 czy bedzie on wygladal znosnie na standardowym zawiasie? Wiadomo na glebie to co innego, ale puki co jej nie ma i zastanawiem sie czy nie bedzie wygladalo to na tyle komicznie ze az strach sie bac

To po to się kupuje felgi 17" i zakłada glebe żeby na to pchać balona o profilu 50?? coś tu jest nie halo.Lukasz1988 pisze:Koledzy mam takie pytanie, dość niedawno zakupiłem Felgi 17 Brock, i moje pytanie jest takie czy przy glebie -60 zmieszczą się opony o profilu 50, i nic nie będzie ocierać? bo takie mam zamiar założyć i się trochę boję bo wszyscy jak widzę mają 40 albo 45.
przy oponie 205/45 jest lekka dziura, troche za wysoko stoi, przy glebie -40 juz jest lepiej na takim profilu.. jak chcesz to zobacz sobie moj profil..marcinGD pisze:Witam!
Mam pyatnie odnosnie profilu 215/40/17 czy bedzie on wygladal znosnie na standardowym zawiasie?
Załóż sobie profil 45 i przy glebie bedzie to mialo fajny wyglad... po co taki balon 50 chcesz zakladac na felge w 17 calach? 17 cali i -60 przy profilu 45 albo 40 wyglada najlepiej..Lukasz1988 pisze:Koledzy mam takie pytanie, dość niedawno zakupiłem Felgi 17 Brock, i moje pytanie jest takie czy przy glebie -60 zmieszczą się opony o profilu 50, i nic nie będzie ocierać? bo takie mam zamiar założyć i się trochę boję bo wszyscy jak widzę mają 40 albo 45.
Kolczat pisze:Lukasz1988, nie nie wolno Ci kupic profilu 50! bedzie obcierac, jak masz taki pomysl na felge "17 to sprzedaj je i kup stal
pozdro