Media mają znowu czym się zajmować - czytaj powodzią i zawracaniem biegu wody kamerą.
Ale ale trzeba sobie przypomnieć że już za moment będą wybory prezydenckie. Tak to się składa że wypadałoby pójść i zakreślić jakiś kwadracik.
Rozwalił mnie doszczętnie ostatnio taki "projekt" karty do głosowania utworzony wg obrazu jaki serwują nam media.

Mnie zaczęły się dopiero ostatnio oczy otwierać jakie nasze media są obłudne i stronnicze. Utwierdziły mnie w tym wydarzenia ostatnich 2 miesięcy, choć wiedziałem że coś jest nie teges już od dłuższego czasu. Ale wcześniej myślałem że podawane informacje są w miarę obiektywne i rzetelne, grzebiąc trochę tu i ówdzie w sieci okazuje się że jednak jest coś bardzo nie w porządku, ale nie o tym chciałem.
Chcę żebyście się wypowiedzieli co sądzicie o tym całym bajzlu z wyborami i w jakim kwadraciku i czemu postawicie taki a nie inny iks.
Osobiście uważam że podawanie JAKICHKOLWIEK sondaży przedwyborczych powinno być totalnie zakazane, bo ludzie w generalnej większości są niezdecydowani i mają skłonności do "podążania za stadem". Co zostało udowodnione naukowo.
Tak czy inaczej powiedzcie co o tym sądzicie.