mam pytanie.. czy moze mi ktos powiedziec czy lampy usa/japan na tyl o tych numerach pasuja do 80 b4 w sedanie:
893945093 B
893945094 B
jesli nie to jak ktos ma to niech napisze numery seryjne do b4 w sedanie
mam mozliwosc kupienia ale koles nie wie co sprzedaje, zreszta wiekszosc osob ktore sprzedaje te lampy same nie wiedza do jakiej wersji pasuja.
z gory dzieki
[b4] Lampy usa/japan - co to za model
[b4] Lampy usa/japan - co to za model
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 20:36 przez jaco124, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [b4] lampy usa/japan
ETKA wywala jakieś głupoty, znajduje część ale nie określa do czego ona jest a ręcznie znaleźć nie moge coś w katalogu dla 80. Mogę Ci jutro sprawdzić jakie numery mają moje do b3jaco124 pisze:mam pytanie.. czy moze mi ktos powiedziec czy lampy usa/japan na tyl o tych numerach pasuja do 80 b4 w sedanie:
893945093 B
893945094 B
mam mozliwosc kupienia ale koles nie wie co sprzedaje, zreszta wiekszosc osob ktore sprzedaje te lampy same nie wiedza do jakiej wersji pasuja.
z gory dzieki
Re: [b4] lampy usa/japan
wlasnie tez szukalem w etce i nie znalazlem nic sensownego. jesli mozesz to sprawdz jutrokacper85 pisze:W ETKA co ciekawe nie znalazłem wogóle US nawet patrząc na rynek USA. Mogę Ci jutro sprawdzić jakie numery mają moje do b3jaco124 pisze:mam pytanie.. czy moze mi ktos powiedziec czy lampy usa/japan na tyl o tych numerach pasuja do 80 b4 w sedanie:
893945093 B
893945094 B
z gory dzieki