[All] Felgi stalowe - jaki kolor ?
[All] Felgi stalowe - jaki kolor ?
Ostatnio chodzi mi po glowie zeby pomalować swoje 14' na srebrno, co o tym myslicie ? taka mała odnowa :->
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, 09:49 przez ENZO_89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Felgi produkują w 2 kolorach srebrny i czarny. Jesli masz czarny niech taki pozostanie bo malując możesz tylko popsuc wygląd.Wiem bo malowałem stalówki. Wczesniej ocynk i wyszło jak wyszło.Dzis stalówki są na skupie złomu.Musiałaby być jakaś dobra farba żeby nie odpadała.Żeby dobrze to zrobic musiałbyżś sciągac opony. Wiec zastanów sie czy warto
to bedzie elegancko i na długo widoczny efekt, mam nadzieje ze pochwalisz się koncowym efektem na forum bo jestem ciekaw jezeli bedzie to czarny kolor bo biały juz widzialem po piaskowaniu i lakierowaniu i efekt byl pięknyENZO_89 pisze:piaskowanie będzie i lakier tez postaram się załatwić, a pomaluje mi to lakiernik
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ori lakier jest najlepszy, ale w twoim przypadku czarne stalówki giną na tym aucie. Ze srebrnymi wyglądałby zdecydowanie lepiej, ale żeby jakoś konkretnie to pomalować to trzeba trochę zainwestować. Ja parę lat temu w Golfie II malowałem stalówki na srebrno, potem na to bezbarwny. Efekt był taki jak bym je wyniklował, w słońcu nieźle dawały po oczach. Fajnie to wyglądało, ale tylko przez jakiś czas bo później lakier bezbarwny zaczął odchodzić.
hmm... teraz to juz sam nie wiem... a kołpaki to jakie? mam 14' ori z b3 nie chce bo strasz szpecą :-o
[ Dodano: 2010-05-26, 22:12 ]
http://moto.allegro.pl/item1042121958_k ... extra.html a może coś takiego ??? nie przesada z tym chromem ?
[ Dodano: 2010-05-26, 22:12 ]
http://moto.allegro.pl/item1042121958_k ... extra.html a może coś takiego ??? nie przesada z tym chromem ?