[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
Fort Wola był o tyle spoko że jako już "utarta" miejscówka, sprawiał, że dużo osób przyjeżdżało tam dość regularnie. Nie wiem dla mnie można robić takie dodatkowe rzeczy w terminach poza spotowych, a Fort zostawić jako już tradycyjne miejsce gdzie można się spotkać. Bo te zmiany znów doprowadzają do sytuacji że na spotach będzie po 1-4 samochodów.
-
- Forum Audi 80
Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności na forum
Widzę że coś się dzieję w związku ze spotami mazowieckimi... Ja z miłą chęcią bym się znów zaczął pojawiać na spotach ale niestety caly czerwiec mam zajęcia w szkole więc raczej niebęde
Ps.Gdy znajdę chwilę postaram sie coś zaproponować tak jak w zeszłym roku gdzie zebrało sie naprawdę sporo autek... Tym czasem pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanych spotów..
Widzę że coś się dzieję w związku ze spotami mazowieckimi... Ja z miłą chęcią bym się znów zaczął pojawiać na spotach ale niestety caly czerwiec mam zajęcia w szkole więc raczej niebęde
Ps.Gdy znajdę chwilę postaram sie coś zaproponować tak jak w zeszłym roku gdzie zebrało sie naprawdę sporo autek... Tym czasem pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanych spotów..