IV Zlot miłośników Aut z Grupy VAG 5-6 czerwiec 2010
Ja bym proponował ustawić sie tak żeby o 11-stej parkować auta na terenie zlotu.
Na Shellu 10:00 rano, żeby większość zdążyła dojechać i był czas poczekac na spóźnialskich, potem na teren zlotu żeby zająć jakąś część placu i pozajmować miejsca dla tych co dojadą później. Nie musimy się pchać na sam początek, można zaparkować tam gdzie bylismy w zeszłym roku, tylko po przeciwnej stronie. ( ci co byli wiedzą o co biega )
W tym roku zapowiada sie jeszcze więcej aut i może być trochę ciaśniej, i myślę że 80-siątek też będzie więcej :roll: ale to się okaże na miejscu <ok>
Narazie lista obecności nie przekroczyła zeszłorocznej <hmm>
Na Shellu 10:00 rano, żeby większość zdążyła dojechać i był czas poczekac na spóźnialskich, potem na teren zlotu żeby zająć jakąś część placu i pozajmować miejsca dla tych co dojadą później. Nie musimy się pchać na sam początek, można zaparkować tam gdzie bylismy w zeszłym roku, tylko po przeciwnej stronie. ( ci co byli wiedzą o co biega )
W tym roku zapowiada sie jeszcze więcej aut i może być trochę ciaśniej, i myślę że 80-siątek też będzie więcej :roll: ale to się okaże na miejscu <ok>
Narazie lista obecności nie przekroczyła zeszłorocznej <hmm>
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010, 12:24 przez maniek75, łącznie zmieniany 1 raz.
popieram żeby spotkać się nieco wcześniej niż w poprzednim roku co do miejscówki uważam że ta co rok temu była niezła jednakże jeżeli będzie nas więcej musielibyśmy stanąć w 2 rzędach także miejscówka którą proponuje Maniek jest dość atrakcyjna ale to wszystko zależy od tego ilu nas będzie dlatego zapraszam do wpisywania się na listę i oczywiście do uczestnictwa w imprezie
pozdrawiam
pozdrawiam
Zachwaj dla potomnych <ok>luzman pisze:zobaczcie co dziś znalazłem w skrzynce pocztowej:
I co z tym spotkaniem o 10:00 - na Shellu w Nysie? Bo coś odzewu nie ma :roll:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, 21:28 przez maniek75, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
powoli sie okazuje ze z mojego kochanego slaska to takiego nabicia ludzi nie bedzie, wiec na mnie czy na dwa auta ze slaska nie czekajcie... mam nadzieje ze dotre bez bladzenia, chyba ze ktos bylby mi w stanie rzucic swoj numer na PW to bym dzwonil w razie jakbym sie zgubil... wiecie moze czy da sie wyjechac z terenu a pozniej znowu wjechac nie placac drugi raz?