[b4 1.9 1Z] Modyfikacje - kosci,epromy,podstawki-pyt>odp
od numeru ważniejsze jest żeby fura super śmigała <ok> kilka sterowników już się miało w rękach, wczoraj się zapomniałem i poprawiłem na światłach mocnego chipa jeszcze mocniejszym rezystorem i niechcący człowiek jadący za mną zniknął na kilkanaście sekund w kłębach czarnego dymu, dobrze że jeszcze zdążył zobaczyć zmianę świateł z zielonego na żółte i się zatrzymał
sam chcesz wiedzieć ale nie powiesz ile ty wynegocjowałeś , ja np dałem 245 zeta ale nie jestem zadowolony rozglądam się za innymi (pierburg jak by ktoś miał na zbyciu)klekocix pisze:Z ciekawości - ile zapłaciłeś za te kostki? Ja też się nimi swego czasu interesowałem i mi podali swoją cenę.icemerc pisze:kosci nabyte. Zobaczymy czy coś sie zmieni
Mi napisali że 250zł + przesyłka oczywiście.berthold pisze:sam chcesz wiedzieć ale nie powiesz ile ty wynegocjowałeś , ja np dałem 245 zeta ale nie jestem zadowolony rozglądam się za innymi (pierburg jak by ktoś miał na zbyciu)klekocix pisze:Z ciekawości - ile zapłaciłeś za te kostki? Ja też się nimi swego czasu interesowałem i mi podali swoją cenę.icemerc pisze:kosci nabyte. Zobaczymy czy coś sie zmieni
Ja nie kupiłem tych kostek tylko u Kostrza cały komp wraz z chipem oraz wlutowanymi podstawkami gdyby kiedyś mi było "mało"
No ja pierwsze 200 kilometrów po zamontowaniu kości jestem. Wrażenia hmmm generlanie to wciskania w fotel jak w przypadku 200 konnych aut nie ma, generalnie od 1500 obr zacyzna wskazówka od prędkościomierza szybciej sie poruszać, zmiany widać głownie patrzac na wskazówke - znacznie szybciej się porusza niż poprzednio czyli jedziemy nieco żwawiej... splaanie jak narazie praktycznie identyczne, kopcenia zero, drgan zero, na 2 jeszcze przypiszczy i... zaskoczyłem spod świateł w piotrkowie jedno BMW W porównaniu z AFN mojego ojca, też w avancie ida praktycznie równa, tak samo przyspieszają, więc efekt który chciałem osiągnąć osiągnołem - to jest rodzinne kombi nie wyscigówka, przynajmniej teraz lżej się wyprzedza, bo poprzednio to niebardzo