Zgadza się tylko trzeba w przewód wepchać jakąś zwężkę np.z igły do strzykawek bo bez tego wskazówka lata jak głupia z powodu pulsowania ciśnienia w dolociejanuszbin pisze:w sklepach z hydrauliką można kupić zwykły manometr już za 7 PLN,oszlifować końcówkę i samemu sprawdzić ciśnienie doładowania turbiny
[b4 1,9 tdi Z1 ] słaby ...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
dobra chłopaki ... vag podpiety , autko sprawdzone... przy wymianie uszczelki na pompie paploch mi nie ustawil dawki okazało sie ze jest 50 kazalem zmienic na 22 i autko od razu lepiej smiga:) koles tez cos wspominal ze przepływka chodi na "3/4 gwizdka" wiec pewnie sie juz konczy ... nie mozna w zaden sposob nic z nia zrobic trzeba nowa ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Naprawić to tam raczej nic nie naprawisz, ale żeby zaraz nową :roll: Ja mam dwie na zapas kupione na alegro ,jedna za 60zł druga za 70 obie śmigają bo sprawdzałem :mrgreen: Także twój wybór bo za nową wołają w sklepie ok 300złartcrimes pisze:przepływka chodi na "3/4 gwizdka" wiec pewnie sie juz konczy ... nie mozna w zaden sposob nic z nia zrobic trzeba nowa ?