Sugestie i problemy z forum
Z tego co wiem co Miodek myśli nad założeniem takiego tematu, więc najlepiej do niego uderzyć.kolczat pisze:wlasnie ogladalem tematy z tych linkow...
https://audi80.pl/moje-audi-coupe-vt92,270.htm
https://audi80.pl/moje...tro-vt38906.htm
i chcialem zapytac czy dalo by rade wrzucic taki temat na gore odnosnie posiadaczy cabrio... zobaczyc ilu nas jest, gdzie mozna nas spotkac ;]
dzieki za rozpatrzenie sugestii, pozdrawiam
Ja z taką petycją, czy jest ktoś z was w stanie ogarnąć Garaż? Są jakieś chęci w ogóle?
Pod linkiem zatytułowanym: Dodano nową furę
kryje się: https://audi80.pl/garage.htm?mode=ad ... tion&CID=1
Dobrowolnie podjąłbym się przetłumaczenia tego i sformatowania jakiegoś, przecież to jest parodia jakaś. Jestem tu codziennie 8godzin. Wszystko pisane ciągiem. Garaż uruchomiony z pół roku temu, dobrze pamiętam że chyba pierwszy się tam dodałem w ogóle, a dalej nic się nie zmieniło..
Jakby dobrze ogarnąć ten Garaż, to byłby on idealną opcją na zmniejszenie ruchu na forum.
Dział Moje Auto / Moto:
Tematów: 1673
Przecież to jest chyba połowa forum całego..
W tym momencie jest on bez jakiegokolwiek sensu, skoro łatwiej jest opisać swój samochód w zwykłym temacie..
Raz jeszcze, jestem grafikiem i webdesignerem, pozwólcie sobie pomóc heheh.
Pod linkiem zatytułowanym: Dodano nową furę
kryje się: https://audi80.pl/garage.htm?mode=ad ... tion&CID=1
Dobrowolnie podjąłbym się przetłumaczenia tego i sformatowania jakiegoś, przecież to jest parodia jakaś. Jestem tu codziennie 8godzin. Wszystko pisane ciągiem. Garaż uruchomiony z pół roku temu, dobrze pamiętam że chyba pierwszy się tam dodałem w ogóle, a dalej nic się nie zmieniło..
Jakby dobrze ogarnąć ten Garaż, to byłby on idealną opcją na zmniejszenie ruchu na forum.
Dział Moje Auto / Moto:
Tematów: 1673
Przecież to jest chyba połowa forum całego..
W tym momencie jest on bez jakiegokolwiek sensu, skoro łatwiej jest opisać swój samochód w zwykłym temacie..
Raz jeszcze, jestem grafikiem i webdesignerem, pozwólcie sobie pomóc heheh.
- Leo
- Forum Audi 80

- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Tłumaczenie w GARAŻu to jest śmiech na sali. Musiałem pół godziny spędzić na zastanawianiu się gdzie dany link idzie. Coś mi się zdaje, że doc to translatorem jakimś śmiesznym zrobił bo nie wierzę, że ktoś może być takim ignorantem.
Mam dwa wnioski a właściwie jeden wniosek i jedno pytanie - Chciałbym mieć możliwość dodania drugiego auta do GARAŻU (też audi) bo chętnie też bym je opisał.
A pytanie - pod każdym tematem jest link : Dodaj temat do Ulubionych
Ja się pytam - gdzie jest ta całościowa lista ULUBIONYCH żeby ją podejrzeć co za tematy dodałem ?
Mam dwa wnioski a właściwie jeden wniosek i jedno pytanie - Chciałbym mieć możliwość dodania drugiego auta do GARAŻU (też audi) bo chętnie też bym je opisał.
A pytanie - pod każdym tematem jest link : Dodaj temat do Ulubionych
Ja się pytam - gdzie jest ta całościowa lista ULUBIONYCH żeby ją podejrzeć co za tematy dodałem ?
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To jest dodawnie do Ulubionych (w Firefox'ie i Operze ta funkcja nazywa się Zakładki) w przeglądarce. Przed chwilą sprawdziłem tą funkcję, działa tylko w Internet Explorerze 6 (tylko szóstkę mam) a w Firefoxie i Operze nie działa tylko przenosi jeszcze raz do tematu w którym się opcje kliknęło.Leo pisze:A pytanie - pod każdym tematem jest link : Dodaj temat do Ulubionych
Ostatnio zmieniony 28 maja 2010, 13:04 przez Audi 80 Polska, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

Ja mam taką sugestię: może dałoby się powiększyć ramkę (tą z paskiem przwijania) w standardowej wyszukiwarce z wyborem działem forum który ma być przeszukany.
dobrze już dobrze :lol: zauważyłem to już jak podwieszałem wątek o płynie do wspomy w dziale zawieszenia ale zapomniałem wtedy to poprawić :lol:shellah pisze:dołączam się do tego i już nie raz pisałem o tym-to jest często odwiedzany temat i aż wstyd że nikt nie zwrócił uwagi z moderatorówKokos pisze:sugeruje aby nastąpiła zmiana tematu: Płyna do wspomagania na poprawny w języku polskim bo obniża to jakość tego forum, np. Płyn do wspomagania
p.s. na przyszłość podawajcie linki do wątków, o które chodzi, bo nikt nie ma encyklopedii w głowie
p.s.s. jak widzicie jakieś tematy, które wartoby podwiesić w działach, to dawajcie znać
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80