[Audi B3 od Kojaka] >skóra, zabudowa, -70/50 str. 23
Może i macie racje nie mam teraz kasy jak widać jest to co jest na fele nie narzekam mi tam się podobają, jak dojdzie gleba to będzie wyglądać ładniej a zamiast nowych felg wolę na wiosnę obić siedzenia skórą bo lata swoje robią naklejki też zostaną usunięte jak by nie było nie są one wieczne. Wiem co to jest cult i german a to są tylko detale poza tym nie mam zamiaru słyszeć "za te koła dowodzik" :lol: a więc koledzy moim zdaniem nie ma nad czym płakać
P.S. Glenio, te bbs-y też chyba nie były twoje z tego co się orientuje no i gdzie twoja b4 :?: :?: :?:
P.S. Glenio, te bbs-y też chyba nie były twoje z tego co się orientuje no i gdzie twoja b4 :?: :?: :?:
tak kojak, BBSy nie były moje-przecież nigdy się z tym nie kryłem, jeżdziłem poprostu jakiś czas na nich i była to faza przejściowa. Docelowo 15' są za małe do b3, mój projekt w okresie można powiedzieć "finalnym"był na schmidtach 16'x9' i taki zestaw jest według mnie najlepszy do b3, co do gleby było 4,5cm od miejsca gdzie był katalizator a w jego miejsce została wspawana rura bo z katalizatorem było dużo niżej. Tu masz filmik jak to wyglądało:
rozumiem Twoje uszczypliwe uwagi, ale mimo wszystko myślę że bliżej było mojej do GERMANA niż Twojej
Co do skóry... myślę że jak nie ma podstaw(czyt.gleba i koło)to nie ma większego sensu...
P.S. B4 już nie ma teraz jest bardziej męskie auto, opis tutaj: https://audi80.pl/bmw-e30-by-glenio-vt34844.htm
rozumiem Twoje uszczypliwe uwagi, ale mimo wszystko myślę że bliżej było mojej do GERMANA niż Twojej
Co do skóry... myślę że jak nie ma podstaw(czyt.gleba i koło)to nie ma większego sensu...
P.S. B4 już nie ma teraz jest bardziej męskie auto, opis tutaj: https://audi80.pl/bmw-e30-by-glenio-vt34844.htm
Filmik już kiedyś widziałem gleba będzie na wiosnę a co do felg no cóż na początek zostaną jak będę miał dalsze plany związane z b3 to tak zmienię felgi na coś lepszego. Widziałem twoją Bmw ale nie dawałem żadnego opisu ponieważ nie przepadam za tym samochodem a zresztą dla mnie BMW to przedłużenie męskości.
Witam przyszedł czas aby dodać parę fotek itd.... co zmieniło się w moich czterech kółkach :
1. zostały dodane rygle
2. grill bez znaczka
3. nowy wydech od samego kolektora + końcowy 100 mm Small Box
4. kierunki dymione
5. lampy dymione
6. naklejka Audi B3 No Fat Chicks/ Will Rub
7. klubowa naklejka
8. radio JVC KD-R501
1. zostały dodane rygle
2. grill bez znaczka
3. nowy wydech od samego kolektora + końcowy 100 mm Small Box
4. kierunki dymione