[B3,B4] Które lepsze? B3 czy B4?
- krzysiek11
- Forum Audi 80
co do mesia to bym sie zastanowił mam audi ale poatrz na stara 124 jakośc wykończnie ideł tak jak audi jak nie lepiej konfort podobny,ale nie wiem czy meś nie bedzie bardZiej wytryzmały
hmm mam audi bo tańsze wutryzmaniu ale jak widze licznik kilometrów u ojca to oczopląsu dostaje 980 tyś km bez ściągania nawet pokrywy zaworowej :shock:
więc nad wyższością jednego nad drugim lepiej nie gadać ważne że ta sama klasa i ten sam przediał :mrgreen:
oba mają plusy jak i minusy żecz gustu
hmm mam audi bo tańsze wutryzmaniu ale jak widze licznik kilometrów u ojca to oczopląsu dostaje 980 tyś km bez ściągania nawet pokrywy zaworowej :shock:
więc nad wyższością jednego nad drugim lepiej nie gadać ważne że ta sama klasa i ten sam przediał :mrgreen:
oba mają plusy jak i minusy żecz gustu
- krzysiek11
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mietki wcale nie są bardziej wytrzymałe! Mam kilku znajomych którzy mają M124 i były juz kilka razy malowane - i nie z tego powodu że mieli dzwony - ale że najzwyczajniej zgniły! Blachy nie takie złe jak Opel ale jakością też nie grzeszą! Nie ma to jak ocynk! Nawet Fiat robi lepsze blachy od Mietków!! Znajomy (w D.) ma mietka 124 z przebiegiem 120tys (pełny Checkheft) i na 1000km bierze 0.9l oleju - komu z szanownych klubowiczów tyle Niunia łyka? A co do jakości i kofortu na nie odważył bym się nigdy porównać M125 do A80! OOOO jest bardzo dobrze wykonane, wręcz przytulnie (chyba że ktoś ma zaniedbaną:-/) a w Mietkach kwadratura do potęgi entej... Może i tez jest skóra i drewno ale na mój gust jakoś biednie i nie sympatycznie...
wiedziałem że wywołam burze :mrgreen: więc więcej się nie wypowiadam,
ale niech mi ktos nie mówi że 124 gnije-->no bez przesady może 190 (mówie tu o "kundlu" tym co mówią że to nie mercedes) owszem ale 124 ma pełny ocynk i blache porównywalną do audi którea lepsza nie wiem bo u mojego ojca nie ma śldu dzy i u mnie też
ale niech mi ktos nie mówi że 124 gnije-->no bez przesady może 190 (mówie tu o "kundlu" tym co mówią że to nie mercedes) owszem ale 124 ma pełny ocynk i blache porównywalną do audi którea lepsza nie wiem bo u mojego ojca nie ma śldu dzy i u mnie też