[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś odwiedziłem szrot i trochę obszabrowałem świeżą audi b4
Mam zbiorniczek spryskiwaczy (przyda się do spryskwaczy reflektorów), panel nawiewów, mieszek na biegi (jak nówka ), tylne syki ori NOKIA w drzwi. Chiałem skompletować wspomaganie, lecz od tdi-ka nie pasują uchwyty na silnik (przewody, maglownicę i zbiorniczek oraz pompę posiadam od jakiegoś czasu, tylko uchwytów i koła pasowego barak :cry: ).
Mam zbiorniczek spryskiwaczy (przyda się do spryskwaczy reflektorów), panel nawiewów, mieszek na biegi (jak nówka ), tylne syki ori NOKIA w drzwi. Chiałem skompletować wspomaganie, lecz od tdi-ka nie pasują uchwyty na silnik (przewody, maglownicę i zbiorniczek oraz pompę posiadam od jakiegoś czasu, tylko uchwytów i koła pasowego barak :cry: ).
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś styknełem się z kumplami z grupy vag ( vaglife.com ) zrobiliśmy kilka( ponad 400) fotek
Oto kilka z nich :mrgreen:
Gdzie jest Mały głód
I to jedne z wielu z dzisiejszego dnia <ok>
Oto kilka z nich :mrgreen:
Gdzie jest Mały głód
I to jedne z wielu z dzisiejszego dnia <ok>
Ostatnio zmieniony 03 cze 2010, 08:59 przez Apocalipto, łącznie zmieniany 2 razy.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki duo, Z A80 mojej do golfika kołpacze zaczepiliśmy tak żeby ciekawiej było <ok>
Niestety na zimówki wróciłem bo mam przygiętą felgę (na szczęście niedużo i środkowy rant ) a przy okazji prostowania to i rancik się wypoleruje i odmaluje wszystkie (tylko nie wiem na jaki kolor :oops: ) :mrgreen:
Niestety na zimówki wróciłem bo mam przygiętą felgę (na szczęście niedużo i środkowy rant ) a przy okazji prostowania to i rancik się wypoleruje i odmaluje wszystkie (tylko nie wiem na jaki kolor :oops: ) :mrgreen:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: