[ zloty] Spot - Lublin
25 Kwietnia 2010 Godzina 15:00 na nowym parkingu za Kolegiatą w ZMC odbędzie się Spotkanie poświąteczne "z Jajeczkiem" czyli takie rozpoczęcie sezonu przez Cult Style Zamość
może wyruszyć tam na spotkanko ,co wy na to ??
więcej info link
może wyruszyć tam na spotkanko ,co wy na to ??
więcej info link
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Potwierdzam jest przednio, byłem na ostatniej integracji i powiem wam że zbierałem się na wyjazd kilka latek i w końcu zadecydowałem że mimo odległości 700 km pojechałem z żoną zapoznać się z ekipą LKA (należeć do klubu LKAudi i nikogo nie znać osobiście od początku bycia w klubie to trochę nie tak). Ekipa super zgrana i z wielkim humorem oraz zamiłowaniem do Audiczek, pomogą i poradzą nikt się nie wywyższa ponad innymi, każdy równy z każdym. Wielki szacun dla ludzi zarządzających klubem i stowarzyszeniem. Było naprawdę warto chociaż na dwa dni ale poznałem super ludzi z pasją i oddaniem dla tego co robią, przedewszystkim z wielkim humorem :lol: . Naprawdę polecam spociki i zloty w wykonaniu LKA, gwarantują super organizację, zaplecze logistyczne imprez i naprawdę dobrą zabawę. Pozdrawiam całą ekipę LKA i do zobaczyska w Ułężu. <ok> <ok> <ok>Łuki_80 pisze:Serdecznie Zapraszamy!!!!! wszystkich audi-maniaków na spot który odbędzie się 16 Maja na parkingu targu pod zamkiem o godzinie 17:00. Zapewniamy miłe towarzystwo i wspaniały humor , z nami na pewno nie będziesz się nudził . Dobra zabawa gwarantowana
ja również staram się zorganizować czas i oczywiście fundusze na kolejny wypad na spotkanie z ekipą. Szwagier Anton się wybiera więc i u mnie dojdzie to do skutku. Pozdrowionka dla was. <ok> <ok> <ok>miloszLKA pisze:Również i ja serdecznie zapraszam! <ok> Dobra zabawa gwarantowana!
PS. Gruszka trzymam Cie za słowo z ta Ułęża bo u mnie wyjazd robi się coraz bardziej prawdopodobny :mrgreen:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Dnia 13 czerwca na naszym spocie odbędzie się zbiórka darów dla powodzian zbieramy tylko żywność o długim terminie ważności czyli makaron mąka konserwy itp. a także pieniądze,środki czystości czyli mopy ręczniki papierowe chemia itp. ubrań używanych nie przyjmujemy jest to wymóg sanepidu z powodu epidemii, tylko ciuch z metkami (nowe)!!!!!
będzie to kolejna zbiórka na rzecz naszej akcji dla Pomóż Dzieciom Przetrwać Powódź
serdecznie zapraszam
będzie to kolejna zbiórka na rzecz naszej akcji dla Pomóż Dzieciom Przetrwać Powódź
serdecznie zapraszam