Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

[B4 2.0 ABT] Problem Z Centralnym Zamkiem

ODPOWIEDZ
NoFlyPL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 2.0 ABT] Problem Z Centralnym Zamkiem

Post autor: NoFlyPL » 26 maja 2010, 00:58

Witam Serdecznie.

Mam taki problem otoz centralny zamek zamyka mi wszystkie drzwi+klapa z pilot lecz podczas otwierania zamiast otwierac drzwi dalej sie zamykaja.Ogolnie rzecz ujmujac otwieranie z pilota mi kompletnie nie dziala. W czym tkwi problem?? bo juz niewiem sprawdzalem wezyki kable i wszystko okej wiec???

Dzieki z gory za pomoc

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 26 maja 2010, 17:44

Podejrzewam że problem może być w sterowaniu z alarmu. Centralny zamek w Audi 80 jest sterowany na przemian plusem i minusem. Jeżeli centralny zamek działa prawidłowo z kluczyka to właśnie tutaj szukałbym problemuu- w sterowaniu.

NoFlyPL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: NoFlyPL » 31 maja 2010, 16:40

wymienilem oby dwa sterowniki od centralnego i nadal jest problem tzn.
zgdy zamykam z pilota wszystkie drzwi+bagaznik sie zamykaja a gdy prboje otworzyc z pilota to sie nie otwieraja ale slychac pompke(widoczne na bolcach jest to ze takjakby pompka probowala je jeszcze raz zamknac) ???
moze teraz lepiej bedzie znalezc usterke???

Dzieki i pozdrawiam

[ Dodano: 2010-12-05, 00:13 ]
jeszcze raz prosze o pomoc zwiazany z centralnym zamkiem nadal zamyka wszystko pieknie ladnie lecz nie otwiera mi juz (pompka zamiast wypychac, wciaga bardziej)

Dzieki

[ Dodano: 2010-12-05, 16:13 ]
jeszcze raz prosze o pomoc zwiazany z centralnym zamkiem nadal zamyka wszystko pieknie ladnie lecz nie otwiera mi juz (pompka zamiast wypychac, wciaga bardziej)

[ Dodano: 2010-12-05, 16:13 ]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Centralny zamek, alarm, immobilajzer.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl