[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
Myślałem żeby usunąć ten pasek ale on jest chyba od nowości zresztą sam widziałeś to nie wiem czy ślad po nim nie zostanie...kolczu pisze:Zajebiście wygląda Jedynie co bym zmienil to usunał czerwona linie. Te zderzaki czarne z tymi drzwiami ladnie wygladaja ja bym tak zostawil. Jednie czerwona linie bym usunał bo do niczego ona nie pasuje
Pozdro
Jeszcze fotka z otwarcia sezonu na starym setupie :->
Powiem tak... pomysł ze zderzakiem mi się podoba, ale... Właśnie mam małe ale...
po pierwsze halogeny i kierunki niestety gubią się na czarnym zderzaku który kontrastuje z białą budą;
po drugie czarny kolor oprócz listew powinien zniknąć z boków auta, bo wygląda to trochę jak w passatach b3;
po trzecie masz fajne tresery i żeby przód Ci się komponował z tyłem powinny być tam kierunki dymione i ramki reflektorów maźnięte na czarno.
To jest tylko moja subiektywna opinia i to są zmiany, które ja bym przeprowadził. Jednak pamiętaj, że to jest Twoja wizja i Twój samochód.
Gratki za serce włożone w autko
po pierwsze halogeny i kierunki niestety gubią się na czarnym zderzaku który kontrastuje z białą budą;
po drugie czarny kolor oprócz listew powinien zniknąć z boków auta, bo wygląda to trochę jak w passatach b3;
po trzecie masz fajne tresery i żeby przód Ci się komponował z tyłem powinny być tam kierunki dymione i ramki reflektorów maźnięte na czarno.
To jest tylko moja subiektywna opinia i to są zmiany, które ja bym przeprowadził. Jednak pamiętaj, że to jest Twoja wizja i Twój samochód.
Gratki za serce włożone w autko
Tyle wersji ile osób
Według mnie obecny wygląd nie wymaga jakichkolwiek poprawek, zderzak z żółtymi halogenami i pomarańczowymi kierunkami wygląda znacznie lepiej niż biała wersja, byłoby po prostu za dużo tego białego, idąc dalej czerwony pasek pasuje pod te kierunki.
Z tyłu również jest odpowiednio, mógłbyś jeszcze spróbować z czerwonymi lampami chociaż ja bym zostawił wszystko tak jak jest oczywiście oprócz tego haka wymień go na odpinany :mrgreen:
Na koniec zaryzykowałbym stwierdzenie, że teraz wygląda lepiej niż w całości byłby biały.
Działaj dalej jak na razie jest dobrze <ok>
Według mnie obecny wygląd nie wymaga jakichkolwiek poprawek, zderzak z żółtymi halogenami i pomarańczowymi kierunkami wygląda znacznie lepiej niż biała wersja, byłoby po prostu za dużo tego białego, idąc dalej czerwony pasek pasuje pod te kierunki.
Z tyłu również jest odpowiednio, mógłbyś jeszcze spróbować z czerwonymi lampami chociaż ja bym zostawił wszystko tak jak jest oczywiście oprócz tego haka wymień go na odpinany :mrgreen:
Na koniec zaryzykowałbym stwierdzenie, że teraz wygląda lepiej niż w całości byłby biały.
Działaj dalej jak na razie jest dobrze <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub
... wkładaj USA i do tego kierunki z b4 Avanta czerowneKunik pisze:Mam mały dylemat co zamontować a mianowicie lampy tył us czy hella black ?
[url=http://images43.fotosik.pl/300/28964f6582bf4710m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images36.fotosik.pl/187/e45ff0f3dbb714a7m.jpg]Obrazek[/URL]
Do tego tablice na zamówienie jak ma Krystian Audi_A6 i będzie pięknie <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub