Cześć !
Dostępne są smycze z karabińczykiem z logiem koloru czarnego ilość sztuk nieograniczona.
Koszt jednej smyczy wpłacasz 16zł
1. Napisz w tym temacie post w którym podaj TYLKO ilość smyczy
2. Napisz do mnie prywatną wiadomość przez forum ( nie e-mail, a prywatną wiadomość! )
w której podaj dokładnie to samo co w poście, czyli ilość zamówionych smyczy ORAZ, UWAGA ! Pełen adres do wysyłki tj imię, nazwisko, kod pocztowy, miejscowość, ulica, nr, nr mieszkania. W tytule prywatnej wiadomości napisz swój nick i dopisek smycz lub smycze.
Następnie NIEZWŁOCZNIE wpłać pieniądze na poniższe konto zgodnie z zasadami.
UWAGA ! Raz jeszcze proszę abyście nie zapominali wysłać mi prywatną wiadomość przez forum z w/w danymi. Prywatną wiadomość do mnie wysyła się klikając przycisk PW pod moim postem, lub w moim profilu.
Jeśli wiadomość którą do mnie wyślesz będzie widoczna w Twojej skrzynce jako "Do wysłania" nie przejmuj się i ignoruj to. Wiadomość dotarła do mnie. Jeśli będziesz miał ją widoczną w "wysłanych wiadomościach", również do mnie dotarła. Nie odpowiadam na wysłane wiadomości, ale zbieram je szczegółowo i dokładnie.
Po rozpoczęciu wysyłki pojawi się nowy temat w którym to meldować będę do kogo smycze zostały już wysłane.
Gdzie i jak wpłacać pieniądze ?
Numer konta
Andrzej Czarnecki
Ul. Norwida 11
05-120 Legionowo
PKO BP S.A. Inteligo
50102055581111172108500449
W tytule wpłaty napisz koniecznie swój nick z forum, oraz ilość smyczy. Nic więcej!
Smycze będą wysyłane listem poleconym