[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
Bardzo stara, tak stara że aż mi wstyd że jeszcze u mnie nie jeżdżą :oops:Kunik pisze:Ło te lampy to stare dzieje kacper85 jest teraz ich posiadaczem.
Szczerze to chyba bym na Twoim miejscu wsadził hella black. Jakoś tak zgrabnie wygląda z nimi Twoje autko. Zanabyłeś kolejne US, że masz taki dylemat?
Nom ale tylko klapowe tak jak na foto i prawą by się przydało poszukać drugą przy decyzji montażu usów.kacper85 pisze:Bardzo stara, tak stara że aż mi wstyd że jeszcze u mnie nie jeżdżą :oops:Kunik pisze:Ło te lampy to stare dzieje kacper85 jest teraz ich posiadaczem.
Szczerze to chyba bym na Twoim miejscu wsadził hella black. Jakoś tak zgrabnie wygląda z nimi Twoje autko. Zanabyłeś kolejne US, że masz taki dylemat?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kunik, nie montuj świateł USA :!:
Tablice na zamówienie są nielegalne, a kwadratowa to standart na malucha i będzie chamsko odstawać i mocno szpecić :evil:
Masz piękne czarne lampy, do białego auta super to pasuje, więc nie psuj tego <ok>
Zresztą moje zdanie znasz, niejednokrotnie pisaliśmy o tym na GG
Tablice na zamówienie są nielegalne, a kwadratowa to standart na malucha i będzie chamsko odstawać i mocno szpecić :evil:
Masz piękne czarne lampy, do białego auta super to pasuje, więc nie psuj tego <ok>
Zresztą moje zdanie znasz, niejednokrotnie pisaliśmy o tym na GG
Chetnie bym je przygarna jak je masz na zbyciu :Dkacper85 pisze:Bardzo stara, tak stara że aż mi wstyd że jeszcze u mnie nie jeżdżą :oops:Kunik pisze:Ło te lampy to stare dzieje kacper85 jest teraz ich posiadaczem.
Ja jeżdżę z taka tablica od października zeszłego rokupawelrybak15 pisze: Tablice na zamówienie są nielegalne
i przegląd normalnie przeszedł i 3 razy policja mnie zatrzymywała( rutynowe kontrole) i nic. Fakt są nielegalne ale jak się ma oryginał w bagażniku to zawsze można się kłócić ze oryginalna tablica (kwadratowa) nie będzie pasować, a doginanie może spowodować ze będzie nie czytelna.
Jednak tez bym zostawil czarne lampy ladnie sie komponuja z bialym autem
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: