Przywitaj się z nami
- anakonda1259
- Forum Audi 80

- bieniek1984
- Forum Audi 80

-
renateczka01
- Forum Audi 80

Nowa
Witam. Jestem świeżym kierowcą i posiadaczką Audi 80 z automatyczną skrzynią biegów. W temacie aut jestem trochę zielona, ale mam nadzieję że niedługo to się zmieni. Mieszkam w Warszawie. Na "Audi 80 klub Polska" natrafiłam sama szperając w internecie. Pozdrawiam wszystkich Renata
[ Dodano: 2010-06-02, 18:53 ]
Witam. Jestem świeżym kierowcą i posiadaczką Audi 80 z automatyczną skrzynią biegów. W temacie aut jestem trochę zielona, ale mam nadzieję że niedługo to się zmieni. Mieszkam w Warszawie. Na "Audi 80 klub Polska" natrafiłam sama szperając w internecie. Pozdrawiam wszystkich Renata
[ Dodano: 2010-06-02, 18:53 ]
Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Andrzej i mieszkam w okolicach Torunia. Jestem szczęśliwym posiadaczem ładnej AUDI 80 B2 SC z 80'. Na forum trafiłem poprzez mojego przyjaciela Google'a pytając się go o Niunie :mrgreen: Serdecznie pozdrawiam 
Ostatnio zmieniony 01 lis 2011, 07:34 przez Nowaś, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam serdecznie
Mam na imię Olek i jestem tu ponieważ Audi 80 to najlepsze samochody na świecie a te forum to prawdziwa skarbnica wiedzy o nich.
Sam wprawdzie jestem posiadaczem francuskiego strupa ale Audi od wielu lat nie daje mi spokoju, ostatnio ciężko pracuję i mam nadzieję że za kilka mies. moje marzenie o jakiejś pięknej B3 się ziści :mrgreen:
także tyle słowem wstępu i pozdrawiam
Mam na imię Olek i jestem tu ponieważ Audi 80 to najlepsze samochody na świecie a te forum to prawdziwa skarbnica wiedzy o nich.
Sam wprawdzie jestem posiadaczem francuskiego strupa ale Audi od wielu lat nie daje mi spokoju, ostatnio ciężko pracuję i mam nadzieję że za kilka mies. moje marzenie o jakiejś pięknej B3 się ziści :mrgreen:
także tyle słowem wstępu i pozdrawiam
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z