SMYCZE Audi80.PL - Zapraszam! (Doc)
nie wiem z czego te smycze robicie ale mogę wam zrobić smyczki full color , szerokość 20mm lub 15 mm ( wasz wybór ) , odpinana końcóka , karabińczyk , i spinka na telefon za
max 6 zł przy zamówieniu powyżej 60 sztuk , lub max 5 zł przy zamówieniu ok 90 sztuk
osoby z okolic Katowic mogą teraz zobaczyć gotowe wyroby ( dla innego forum ) i ocenić jakość ( przy okazji mozna również zobaczyc koszulki polo z haftowanym logo forum
p.s.
przepraszam że troszkę mieszam w temacie
ale smyczka za 10zł ?? troszkę sporo
max 6 zł przy zamówieniu powyżej 60 sztuk , lub max 5 zł przy zamówieniu ok 90 sztuk
osoby z okolic Katowic mogą teraz zobaczyć gotowe wyroby ( dla innego forum ) i ocenić jakość ( przy okazji mozna również zobaczyc koszulki polo z haftowanym logo forum
p.s.
przepraszam że troszkę mieszam w temacie
ale smyczka za 10zł ?? troszkę sporo
-
jakub-jakub1
- Forum Audi 80

faktycznie przeoczyłem - zwracam honorsp.olsztyn pisze:Ostatni post na drugiej stronie.bociuś pisze:nie widziałem informacji o wsparciu klubu w pierwszym poście ani w żadnym innym
ale już np to :
jakoś do mnie nie trafia i jest co najmniej śmieszneRene pisze: wejdź sobie na allegro, wpisz smycz audi i zobacz sobie rozpiętość cenową, a później zajmuj głos w tej sprawie dobrze?
że niby te smyczki z forum są oryginalnym wyrobem sygnowanym logo AUDI ( zastrzeżonym znakiem towarowym ) i dla tego są z tego wyższego przedziału cenowego ?
a jak kolega taki do przodu to niech sobie wpisze "smycz z twoim projektem , logo itp " i wyjdzie max 5zł
ha ha ha
od razu piszę , że jeżeli faktycznie macie zgodę na używanie znaku towarowego marki AUDI to powyższy wpis jest do usunięcia
ale na 200 % nawet AUDI POLSKA nic nie wie o tych smyczkach a co dopiero mówić o całym koncernie
i jeszcze w sprawie wpisów " nie chcesz to nie kupuj" - no ok ale może jest sporo osób które nie kupią ( i nie będą promować waszego klubu przy okazji ) bo cena jest dla nich za wysoka
stare prawo handlu - lepiej sprzedać więcej z mniejszą marżą niż mało z dużą ( ten który kupił tanio powie następnemu itd itd )
ostatecznie w sumie mało mnie to obchodzi - zrobię sobie sam za niecałe 5zł <urodziny>
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Proszę bardzo.bociuś pisze:zrobię sobie sam za niecałe 5zł
Jak DOC robił wlepki to wsparcie klubu było jak się nie mylę też około 5zł. Tutaj jest tak samo więc nie widzę powodu dlaczego się perzysz.
Podobnie było przy ramkach 3D pod tablice (39zł). Myślisz że mi się nie wydawało że to drogo? Ale jasnym było że gro kasy poszło na matrycę i część na wsparcie. Jakoś 100sztuk ramek zeszło na pniu i koledzy z klubu do dzisiaj się pytają czy ktoś ma odsprzedać ramki 3D.
Jak nie chcesz żeby po otwarciu każdej strony zalewały cię pop-upy z reklamami to dołóż się do wsparcia klubu. Jak pasuje Ci co stronę zamykać okienka z reklamami i banerami to zamów sobie swoją za 5zł.
DOC i tak się spręża i uwija jak może żeby nas reklamy nie zalały i żeby klub będący z założenia non-profit jakoś funkcjonował bez zalewu reklam i banerów. Chwała mu za to.
A nawet jak mu 100-200zł/mc zostanie to należy mu się za to wszystko. Nikt mu nie każe tego robić (nawet nie ma już swojej osiemdziesiątki).
-
krzysiek-lab
- Forum Audi 80