kula_sc pisze:Diagnosta na przeglądzie
i to też z wielkimi problemami <zeby>
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Ftyczek pisze:powiem tak, pierwszy raz wypowiadam na forum wzgledem auta, ale niemoge wytrzymac jak sie podniecacie tą a4. z calym szacunkiem co b4 to b4 a nnie a4, od tego jest inne forum, ale przejdzmy do zeczy... silnik w tym a4 najtanszy na rynku ... dlaczego Q bo nie tego niechce kupic takiej budy z tym silnikiem , kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta, a reszta tajli ? przypuszczam wlasciciel ma dojscie z czesci / aut z usa , dlatego moduje auto, bo jak kogos stac to od razu kupuje za***jebista fure a nie wklada iles kasy w auto "nowo" nabyte. jak dla mnie szału nie ma , wogule. zero zazdrosci z mojej strony, nie tylko dlatego ze wzgledu na silnik jak i bude z 95 rok. szału niema. nie mam pojecia czym sie podnieciacie. od raZU mowie nie poto to pisze by kogos urazic ale to jest moje zdanie i caly szacun dla wlasciciela pojazdu za mody w aucie.
tym mnie rozwaliłeś na łopatki i nie chcę tego komentować.Ftyczek pisze:silnik w tym a4 najtanszy na rynku ... dlaczego Q bo nie tego niechce kupic takiej budy z tym silnikiem , kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta
Nie przejmuje się tylko biore to pod uwagę. I chyba sprzedam B5 i kupie se B7 i będę tylko tankował :mrgreen:MarcinC pisze:Kryśka nie słuchaj tego co on mówi, bo to chyba pierwsza osoba, której się to nie podoba <urodziny>
Rezaj dalej, nie przestawaj buźka <lol> <lol> <lol>
aj no wiesz coś sucho ostatnio i nic nie pada, żeby se polatać i nie skrzywdzić sprzęgła i oponKrystyna, i gdzie ten film z lataniem bocurami :?: 8-)
Nie wiem, może późno wrócił do domu i miał lipe to trzeba było się na kimś wyżyć :mrgreen:Ftyczek, Wydaje mi się, że w Twoich słowach jest odrobinę zazdrości.
słuchaj kolego , ja mam tylko lewą rękę sprawną , w porównaniu do Ciebie , jesli tak nawiązujesz do interpunktcji to gdzie sam ją zgubiłeś ? a ortografia ? jakos nie widze tego.deejay.ftb pisze:Ftyczek,
[center]Obrazek[/center]
poluzuj rzemienie i przepros sie z dwiema ladnymi paniami - Ortografia i Interpunkcj
Każdy się boi bo większość polaków jeśli chodzi o motoryzację to kompletne gamonie. Patrzą na rok i patrzą na przebieg (który w 99% aut sprowadzanych jest sporo cofany). Idzie więc taki do komisu, wydaje sporo kasy na "fajną" poliftową A4 z przebiegiem 170tyś (jak większość z tego co zauważyłem w komisach) i cieszy się że ma młode auto z małym przebiegiem. A później małe zaskoczenie kiedy auto okazuje się składane z trzech innych z przebiegiem grubo ponad 300tyś. Kupić młode auto jest łatwo, natomiast kupić dobre auto mega trudno. Dla mnie wiek auta nie jest żadnym wyznacznikiem jego stanu - większość niestety sądzi inaczej. Jestem w stanie założyć się że moja A4 z 95 jest w lepszym stanie niż większość młodszych - bo kupowałem je pod kątem jego stanu a nie rocznika. Myślę że Krystyna będzie podobnego zdania.Ftyczek pisze:kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta