Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 08 cze 2010, 08:12

kula_sc pisze:Diagnosta na przeglądzie :-P

i to też z wielkimi problemami <zeby>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 08 cze 2010, 08:26

Niki20 pisze:Kryśka to powiedz kto i w jaki sposób będzie mógł zobaczyć u Ciebie te sprężyny? :lol: <ok>
Widać je zza felgi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 08 cze 2010, 16:14

AUDI_A6 pisze:Widać je zza felgi :mrgreen:
No innego wyjścia nie widzę. :-P A tak przy okazji to trochę tam ciasno między oponą a nadkolem. :lol:

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 08 cze 2010, 16:24

Niki20 pisze:A tak przy okazji to trochę tam ciasno między oponą a nadkolem. :lol:
a co nie lubisz szparek :mrgreen: <rotfl2>

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 08 cze 2010, 16:36

wujo1 pisze:a co nie lubisz szparek :mrgreen: <rotfl2>
:mrgreen: :lol: Nie mówię, że nie. <ok>

Ftyczek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Ftyczek » 09 cze 2010, 01:34

powiem tak, pierwszy raz wypowiadam na forum wzgledem auta, ale niemoge wytrzymac jak sie podniecacie tą a4. z calym szacunkiem co b4 to b4 a nnie a4, od tego jest inne forum, ale przejdzmy do zeczy... silnik w tym a4 najtanszy na rynku ... dlaczego Q bo nie tego niechce kupic takiej budy z tym silnikiem , kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta, a reszta tajli ? przypuszczam wlasciciel ma dojscie z czesci / aut z usa , dlatego moduje auto, bo jak kogos stac to od razu kupuje za***jebista fure a nie wklada iles kasy w auto "nowo" nabyte. jak dla mnie szału nie ma , wogule. zero zazdrosci z mojej strony, nie tylko dlatego ze wzgledu na silnik jak i bude z 95 rok. szału niema. nie mam pojecia czym sie podnieciacie. od raZU mowie nie poto to pisze by kogos urazic ale to jest moje zdanie i caly szacun dla wlasciciela pojazdu za mody w aucie.

Awatar użytkownika
MarcinC
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: MarcinC » 09 cze 2010, 07:26

Ftyczek pisze:powiem tak, pierwszy raz wypowiadam na forum wzgledem auta, ale niemoge wytrzymac jak sie podniecacie tą a4. z calym szacunkiem co b4 to b4 a nnie a4, od tego jest inne forum, ale przejdzmy do zeczy... silnik w tym a4 najtanszy na rynku ... dlaczego Q bo nie tego niechce kupic takiej budy z tym silnikiem , kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta, a reszta tajli ? przypuszczam wlasciciel ma dojscie z czesci / aut z usa , dlatego moduje auto, bo jak kogos stac to od razu kupuje za***jebista fure a nie wklada iles kasy w auto "nowo" nabyte. jak dla mnie szału nie ma , wogule. zero zazdrosci z mojej strony, nie tylko dlatego ze wzgledu na silnik jak i bude z 95 rok. szału niema. nie mam pojecia czym sie podnieciacie. od raZU mowie nie poto to pisze by kogos urazic ale to jest moje zdanie i caly szacun dla wlasciciela pojazdu za mody w aucie.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nic z tego nie rozumiem... nie bez powodu zachwalamy to auto, bo naprawdę w to auto jest wsadzone kupę czasu, serca i oczywiście kasy <osohozi> nie sztuką jest kupić eSkę za ileś tam kasy, ale chłopak reza przedliftową A4-kę, która wygląda naprawdę kupowato :-> teraz auto wygląda naprawdę zaje!@#$%^ no i z tego co wiem to również nieźle zapintala :!: piszesz, że każdy boi się ze względu na wiek auta... to dlaczego szukasz B4-ki, która w najlepszym wypadku będzie z rocznika tego auta ? :roll: rzeczywiście 1.8T jest najtańszy na rynku ? <buu> no i to, że nikt nie chce kupić takiej budy, z tym napędem i silnikiem :lol: :lol: :lol: wiesz ile ludzi szuka takiego auta ? tylko znaleźć naprawdę dobre 1.8T z q nie jest łatwym wyzwaniem :-o

Kryśka nie słuchaj tego co on mówi, bo to chyba pierwsza osoba, której się to nie podoba <urodziny>

Rezaj dalej, nie przestawaj <piwo> buźka <lol> <lol> <lol>

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 09 cze 2010, 08:11

Ftyczek, nie wiem skad Ty sie Bracie urwales ale po mojemu daje sie zauwazyc izesz dla wielu wyjatkowosc pojazdu bierze sie nie tylko z faktu ze jest on seryjnym potworem z mega silnikiem czy inna limitowana wersja okolicznosciowa milion razy drozsza w zakupie i utrzymaniu od modelu bazowego ale tez, ze sie tak za przeproszeniem podepre zachodnim sloganem, z tego:

[center]Obrazek[/center]
poluzuj rzemienie i przepros sie z dwiema ladnymi paniami - Ortografia i Interpunkcja
<piwo>

Krystyna, i gdzie ten film z lataniem bocurami :?: 8-)

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 09 cze 2010, 08:22

Ftyczek, Wydaje mi się, że w Twoich słowach jest odrobinę zazdrości.

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 09 cze 2010, 09:16

Ftyczek, powiem Ci tak krytyka spoko, przyjmuje ja na klatę, ale słuchaj
Ftyczek pisze:silnik w tym a4 najtanszy na rynku ... dlaczego Q bo nie tego niechce kupic takiej budy z tym silnikiem , kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta
tym mnie rozwaliłeś na łopatki i nie chcę tego komentować.

Dalej idąc a co to forum B4 czy A4? Jest dział inne audi? Jest to wrzucam i tyle. Nie pasuje Wam można wykasować wątek i śledzić go na A4 klubie.

Aha i kwestia kasy. Nie mam kasy na nowe super auto przy którym się tylko tankuje. Takie coś mnie nie kręci, wolę kupić padake i inwestować. Ano i nie mam dojścia do części z USA - na wszystko poluję na allegro, ale to tak dla swojej świadomości.

Też nie pisałem to w celu ciętej riposty, bo nie w tym rzecz. Poprostu wyjaśniłem kilka spraw.

MarcinC pisze:Kryśka nie słuchaj tego co on mówi, bo to chyba pierwsza osoba, której się to nie podoba <urodziny>

Rezaj dalej, nie przestawaj <piwo> buźka <lol> <lol> <lol>
Nie przejmuje się tylko biore to pod uwagę. I chyba sprzedam B5 i kupie se B7 i będę tylko tankował :mrgreen:

Krystyna, i gdzie ten film z lataniem bocurami :?: 8-)
aj no wiesz coś sucho ostatnio i nic nie pada, żeby se polatać i nie skrzywdzić sprzęgła i opon :)
Ftyczek, Wydaje mi się, że w Twoich słowach jest odrobinę zazdrości.
Nie wiem, może późno wrócił do domu i miał lipe to trzeba było się na kimś wyżyć :mrgreen:

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 09 cze 2010, 10:51

Zazdrość, paskudna rzecz. <ok>

Kurde a chciałem wrzucić fotki swojego auta :roll: ale chyba tego nie zrobię :mrgreen:

Awatar użytkownika
mezik0
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mezik0 » 09 cze 2010, 12:11

No właśnie na forum są zakładki na a80 i inne pojazdy i auta a co do wieku to masz coś do starszych samochodów?? to sobie kup nowy i lej ile chcesz tak nigdy jazda nie będzie taka przyjemna jak starszym autem które sam zmodziłeś spędziłeś przy nim wiele dni i nocy a po enty my sie nie podniecamy tylko oceniamy bo auto jest bardzo bardzo bardzo ładne może zaprzeczysz ?
Ostatnio zmieniony 09 cze 2010, 12:17 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 09 cze 2010, 12:14

labek, Nie wrzucaj, bo Cię zjedzą :mrgreen:

Luzik Panowie, żeby tu do rękoczynów nie doszło :-P

Ftyczek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Ftyczek » 09 cze 2010, 12:20

deejay.ftb pisze:Ftyczek,

[center]Obrazek[/center]
poluzuj rzemienie i przepros sie z dwiema ladnymi paniami - Ortografia i Interpunkcj
słuchaj kolego , ja mam tylko lewą rękę sprawną , w porównaniu do Ciebie , jesli tak nawiązujesz do interpunktcji to gdzie sam ją zgubiłeś ? a ortografia ? jakos nie widze tego.
Do Miodek : jak pisalem wczesniej w moich slowach niema za kszty zazdrości.
Do Audi_A6 aka Kryśka : przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni post. Czy to forum jest od tego by kazdy pisal : "o jakie fajne" , "co za fura..." . Ja mam inne zdanie które wyrazilem, wkoncu kazdemu tu chodzi o wolnosci wlasnej wypowiedzi na kazdy temat. Jesli to poprawi twoje samopoczycie i wszystkich innych na tych forum napisze : ZAJEFAJNA FURA ! PIEKNY KOLOR I SILNICZEK ! I DO TEGO "Q" . !! Mam nadzieje ze zrozumiales moj przekaz. ps. czytajcie ze zrozumieniem! to nie boli.

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Nadwozie: Sedan quattro
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 09 cze 2010, 13:25

Nie chce mi się odnosić do wszystkiego ale do jednego się odniosę:
Ftyczek pisze:kazdy sie boi ze wzgledu na wiek auta
Każdy się boi bo większość polaków jeśli chodzi o motoryzację to kompletne gamonie. Patrzą na rok i patrzą na przebieg (który w 99% aut sprowadzanych jest sporo cofany). Idzie więc taki do komisu, wydaje sporo kasy na "fajną" poliftową A4 z przebiegiem 170tyś (jak większość z tego co zauważyłem w komisach) i cieszy się że ma młode auto z małym przebiegiem. A później małe zaskoczenie kiedy auto okazuje się składane z trzech innych z przebiegiem grubo ponad 300tyś. Kupić młode auto jest łatwo, natomiast kupić dobre auto mega trudno. Dla mnie wiek auta nie jest żadnym wyznacznikiem jego stanu - większość niestety sądzi inaczej. Jestem w stanie założyć się że moja A4 z 95 jest w lepszym stanie niż większość młodszych - bo kupowałem je pod kątem jego stanu a nie rocznika. Myślę że Krystyna będzie podobnego zdania.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl