Majówka w Ułężu 2010
Tak trzymać <ok>Gelo pisze:damy rade,sprawa będzie omówiona na najbliższym spocie w Lublinie
Nie byłem jeszcze ani razu na MajoVWce, dlatego pytam: gdzie i kiedy będzie możliwe wykupienie toi toi? Można by było wziąść sobie jeden lub dwa dla PKA 80 w zależności od ilości osób jaka przybędzie na zlot.
panowie Witam! mam 90 coupe 2,3 NG juz od maja zeszlego roku. w klubie tez jestem od mniej wiecej tamtego czasu. nie bralem jednak czynnego udzialu w zadnych dyskusjach, forach ani zlotach jednak chcialbym to zmienic. wczytujac sie w te grupę zainteresowalo mnie spotkanie w Ułeżu. Prosilbym o dokladne info jezeli to mozliwe czy zlot napewno sie odbedzie a jezeli jedzie jakas ekipa z Wwa to kiedy i skad....?
pozdr dobrul
P.S niedlugo postaram sie o jakies fotki mojej coupetki..
pozdr dobrul
P.S niedlugo postaram sie o jakies fotki mojej coupetki..
Proponuję zajrzeć na www.majovwka.pl , tam znajdziesz wszelkie informacje, a także się zarejestrujesz. Z kolei od organizowania się z wyjazdem polecam wątek lokalny mazowsza
w tamtym roku kilka grup wzięło sobie prywatne kibelki, w tym roku jeszcze nie wiem jak będzie to rozwiązane,niedługo przedstawię infoKolczat pisze:Zuck, kibelki to chyba sa wliczone w koszta zlotu... no sory ale na Nysie nie musielismy sie prosic i byly ;]
zachęcam do rejestracji LINK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
to przedstawiaj, bo to chyba najważniejsza sprawa :lol: wiem, że gów niany temat, ale warty uwagi :lol: :lol:Gelo pisze:w tamtym roku kilka grup wzięło sobie prywatne kibelki, w tym roku jeszcze nie wiem jak będzie to rozwiązane,niedługo przedstawię info
zarejestrowany <ok>Gelo pisze:zachęcam do rejestracji LINK
Ekipa ze Słupska się zbiera. Będzie co najmniej 6 autek z GSu - dwa Audiki i reszta Golfiery <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>