[B4 2.6 ABc] Przewody zapłonowe
-
- Forum Audi 80
[B4 2.6 ABc] Przewody zapłonowe
Jakie przewdy zapłonowe dac do mojej V6 kupiłem bosha z pół roku temu zrobiłem max 10tys i już po nich w nocy iskry skaczą jak szalone a dałem za nie ok 200zł
CO polecacie ??
MOzna dobrać jakieś od innego samochodu jakiego ?? tzn. kupić dwa komplety od 4cylindrówki przyanjmneij taniej wyjdzie jak bede miał wymieniac co poł roku bo komplet od normalnego samochodu kosztuje ok 50zł wieć wydam 100zł a nei 200 i beddzie to samo 8-)
CO polecacie ??
MOzna dobrać jakieś od innego samochodu jakiego ?? tzn. kupić dwa komplety od 4cylindrówki przyanjmneij taniej wyjdzie jak bede miał wymieniac co poł roku bo komplet od normalnego samochodu kosztuje ok 50zł wieć wydam 100zł a nei 200 i beddzie to samo 8-)
Ostatnio zmieniony 23 cze 2007, 19:10 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Popatrz na polska tania produkcje przewodow, ja osobiscie teraz jezdze na przewodach JanMor'a co prawda przed zakupem bylem bardzo nieufny polskiemu produktowi, ale przemowila cena i zapewnienia sprzedawcy ze jezeli cos sie stanie to jest gwarancja. Przewody przejechaly juz 40 tys. km. w ciagu ponad roku, ani razu nie mialem problemu z nimi, po zakupie mialem okazje porozmawiac o nich z kolega ktory jezdzi w zawodach terenowych 4x4 i zaproponowal koncowki przewodow zabezpieczyc silikonem przed wilgocia, wiec tak zrobilem i teraz deszcze nie deszcz, zima nie zima, wszystko chodzi jak nalezy.
tu masz ceny i typ przewodu tego producenta
tu masz ceny i typ przewodu tego producenta
A jaki silikon? Nie znam się, więc się pytamkrychu pisze:
[ciach]
po zakupie mialem okazje porozmawiac o nich z kolega ktory jezdzi w zawodach terenowych 4x4 i zaproponowal koncowki przewodow zabezpieczyc silikonem przed wilgocia, wiec tak zrobilem i teraz deszcze nie deszcz, zima nie zima, wszystko chodzi jak nalezy.
Pozdrawiam
- krzysiek11
- Forum Audi 80