Audi Cabrio 2.2t
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
bo obejrzeniu auta moge potwierdzic zdanie Cino, w pewnym momencie chcialem odjechac moim i stanac gdzies na uboczu... dopoki nie dowiedzialem sie ze prace trwaly 3 lata (mam nadzieje ze to nie tajemnica ;p) takze doszedlem do wniosku ze w tym czasie zrobie tyle ile zaplanowalem, ale i tak nie dorownam temu bydlakowi (w sensie auto nie mowie tu o Tobie Harryseuszu ;p)
wielkie pozdro!
wielkie pozdro!
Pięknie teraz wygląda ten front. Szczególnie podoba mi się przyciemnienie oświetlenia zderzaka, wręcz idealne. Wolałbym inne lampy, najlepiej soczewki lakierowane wewnątrz na czarno, prócz obwódki chromowanej soczewki. Tylny zderzak wolałbym po-liftowy. No i lusterka bardziej by mi się podobały w kolorze auta. Ale to tylko moje spojrzenie ogólnie na żywo auto na pewno miażdży, szczególnie kółkami i hamulcami <ok>
Widzę same plus od ostatniej sesji zdjęciowej! Co do światła stop o którym kiedyś pisaliśmy to aż dziw bierze, że potrafi się ono tak zużyć. Wydech też in plus, tak samo grill A teraz pytania:
- czy masz jakieś nieprzyjemności z policją ze względu na rejestrację? Jest to rejestracja z Allegro czy UM takie już robi?
- jak nazywa się taki grill?
- gdzie Ty masz antenę ?
- czy masz jakieś nieprzyjemności z policją ze względu na rejestrację? Jest to rejestracja z Allegro czy UM takie już robi?
- jak nazywa się taki grill?
- gdzie Ty masz antenę ?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2010, 18:28 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądając twoje zdjęcia nie sposób nie zauważyć zagłówków na tylnej kanapie. Jakiś czas temu na ebayu widziałem taką dziwną klapę.. http://cgi.ebay.de/Audi-80-Cabrio-/2705 ... 3effbd79e2
Jak znudzą się zagłówki to jest alternatywa Czy jest to oryginalny produkt?
Jak znudzą się zagłówki to jest alternatywa Czy jest to oryginalny produkt?