Ty no bez takich co :mrgreen:MarcinC pisze:pochwal się tyłeczkiem
Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Re: Wyświetlacz, kolorki oraz zapowiedź kolejnych zmian str
ale jestes niedobra i stereotypowa.... nieładnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:na dolnych prawych drzwiach ma duuużą krechę :cry: pewnie od pedała z roweru
ja miałem podobna sytuacje, tyle ze z winy rowerzysty... zanim wysiadłem on zdązył sie juz podniesc i tylko sie za nim zakurzyło....
a lampeczki Piekne..... czerwony tyłeczek :lol:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
sorki, zle zrozumiałem... ale ty byłas na podporzadkowanej i on tez?? czy on jechal głowna???EwelinaCzarna pisze:Lucazzz napisał/a:
tyle ze z winy rowerzysty
hmmmm nie wiem czy się wyraziłam dość wyraźnie, ale w moim przypadku też była to wina rowerzysty ..
u mnie było tak ze sie na waskiej dodze mijalismy. ja stanałem, a on probował zachamowac. i wpadł w moje prawe drzwi... ale zbiegł z miajsca zbrodni :shock: ....
A kiedy wyciagniesz jakies zdjecia przodu???
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Lucazzz, ja stałam grzecznie żeby się do ruchu włączyć (na podporządkowanej) a on jechał główną z góry i chyba chciał sobie skrócić troszkę drogę, tzn zamiast przejechać przede mną chciał chyba za mną .. zresztą nie wiem co on chciał .. faktem jest, że wpadł we mnie :roll: i czy był trzeźwy to też nie jestem pewna ..
a przód.. hmm po weekendzie :mrgreen:
a przód.. hmm po weekendzie :mrgreen:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80