[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
hmmm jak bym mial pare taczek pieniedzy to bym wszystko ogarnoltrepek pisze:Czy jest w Twoim samochodzie coś, co nie działa tak jak wprost z salonu?
nawet fotele tjuningowe bym zrobil podgrzewane tak jak mialem w orginale bo instalacja jest tylko brak mat
a i nie wiem jak hamuje seryjna 90 ale mi sie takie hamulce nie podobaja i tez bym chcial jeszcze kiedys to poprawic po fabryce
wiec jakiś czas temu udało mi sie w końcu wbić w kolejkę do mistrza spawarki :mrgreen:
na początek zdjęcia starego wydechu który chyba byl troszku za cienki i byl ori z 7a
a teraz mistrz ceremoni tzw karamba
tutaj poczatek wypocin
a tu juz wiecej :mrgreen:
reszta fotek na aucie juz w krotce a i wykres z hamowni sie znajdzie tylko teraz trochę za ciepło i wynik do bani mógł by wyjsc
a co do dźwięku mi sie bardzo podoba bo w środku jest prawie cicho a na zewnątrz słychać ze to mały chuligan jedzie z 5 turbo cylindrami
na początek zdjęcia starego wydechu który chyba byl troszku za cienki i byl ori z 7a
a teraz mistrz ceremoni tzw karamba
tutaj poczatek wypocin
a tu juz wiecej :mrgreen:
reszta fotek na aucie juz w krotce a i wykres z hamowni sie znajdzie tylko teraz trochę za ciepło i wynik do bani mógł by wyjsc
a co do dźwięku mi sie bardzo podoba bo w środku jest prawie cicho a na zewnątrz słychać ze to mały chuligan jedzie z 5 turbo cylindrami
jest wydech wiec i musi byc odpowiedni kolektor
teraz w koncu 5 rur bedzie napedzac turbo a nie 3
no i tez przyszedl czas na zmiane wadliwego zaworka n75 zamiennikiem o nazwie MAC
czas na nowy dolot do turbo bo jak wszyscy wiedza ta guma zawsze peka wiec zapodalem cos pancernego swojego pomyslu
w gumie nie mam wejscia na odme i DV bo mi to nie potrzebne jest tylko kruciec do n75
zostal juz dosc dawno zamontowany kolektor ala RS prawie wszystko pasowalo
teraz w koncu 5 rur bedzie napedzac turbo a nie 3
no i tez przyszedl czas na zmiane wadliwego zaworka n75 zamiennikiem o nazwie MAC
czas na nowy dolot do turbo bo jak wszyscy wiedza ta guma zawsze peka wiec zapodalem cos pancernego swojego pomyslu
w gumie nie mam wejscia na odme i DV bo mi to nie potrzebne jest tylko kruciec do n75
zostal juz dosc dawno zamontowany kolektor ala RS prawie wszystko pasowalo