Wielka Narodowa Ściepa na Serwer
- DawcaKielce
- Forum Audi 80

- Black Spider
- Forum Audi 80

ja także dołożę jakąś kwotę, uważam, że forum jest potrzebne, nie czytam cęsto, ale zaglądam tu nieraz, mam trzy 80-tki, 1,8-gaźnik, 1.9d, 1,8-monowtrysk w automacie, przy tym wszzytko sam robię, a więc na pewno nie raz przydadzą mi sie porady innych uzytkowników, przelew wyślę wieczorem.
[ Dodano: 2007-06-27, 12:31 ]
prostuję
mam trzy 80-tki, 1,8-gaźnik, 1.9d, 1,8-wielopunktowy wtrysk mechaniczny, w automacie, 1,8-monowtrysk ma mój vw golf.
[ Dodano: 2007-06-27, 12:31 ]
prostuję
mam trzy 80-tki, 1,8-gaźnik, 1.9d, 1,8-wielopunktowy wtrysk mechaniczny, w automacie, 1,8-monowtrysk ma mój vw golf.
Ja za to proponuję... inny skrypt forum, phpBB by Przemo to najgorsze co może być, zużywa mnóstwo mocy obliczeniowej serwera a przez te wszystkie bajerki, żre również łącze, na prawdę lepiej przysiąść i samemu dodać do "gołego" phpBB to i tylko co na prawdę jest potrzebne.
**
Dołożyć się nie dołożę, bo nie mam nawet Audi
, zarejestrowałem się kiedyś, bo kolega miał problem ze swoim B4...
**
Dołożyć się nie dołożę, bo nie mam nawet Audi
Re: Wielka Narodowa Ściepa na Serwer
WItam JA Jestem nowym urzytkownikiem i tez bardzo chetnie wplace jak dostane wyplate I Jestem ZA
FOrum AUDI Musi Istniec;)
Ja mam audi 80 coupe 2.3 
ja czekam na 10-otego
forum sie kraczy ale radze administratorom usunąć z forum "życzenia urodzinowe", wiem że to fajna opcja ale z własnego doświadczenia wiem że strasznie obciąża forum, przy tak dużym forum wysyła bardzo wiele informacji (zapytań) do bazy sql
to tylko sugestia nie che sie narzucać
forum sie kraczy ale radze administratorom usunąć z forum "życzenia urodzinowe", wiem że to fajna opcja ale z własnego doświadczenia wiem że strasznie obciąża forum, przy tak dużym forum wysyła bardzo wiele informacji (zapytań) do bazy sql
to tylko sugestia nie che sie narzucać
-
Krzysztof_Suliko [usunięt
Wielka Narodowa Ściepa na Serwer.
Witam.
Przelew przed chwilą poszedł ....
Pozdrawiam
Przelew przed chwilą poszedł ....
Pozdrawiam
kaska
Przeczytałem dziś wiadomość od administratora forum i pomyślałem że szkoda byłoby gdyby strona została zamknięta z powodu braku pieniędzy, w końcu nie jeden z nas zaoszczędził czs i pieniądze korzystając z porad i wzajemnej pomocy. Krótko mówiąc fani osiemdziesiątek łączcie się i nie pozwulcie na zamknięcie strony, ja już wysłałem kaske
i jk będzie trzeba to jeszcze się dołożę. Pozdrawiam![Obrazek]()
i jk będzie trzeba to jeszcze się dołożę. Pozdrawiam