niezła bajka <ok> bez komentarzalukwoj21 pisze:Witam ja swoim tdi na audostradzie 210km/h a gps pokazał 198 przy stałej predkosci.Jechałem z kompletem pasażerów.
mój 195km/h na liczniku przy lekko sprzyjających warunkach :mrgreen:
Nie widzę problemu żeby jechać tdi-kiem 210km/h na autostradzie sam jechałem 2 razy 205km/h i jeszcze coś było pod nogą.betek83 pisze:niezła bajka <ok> bez komentarzalukwoj21 pisze:Witam ja swoim tdi na audostradzie 210km/h a gps pokazał 198 przy stałej predkosci.Jechałem z kompletem pasażerów.
oczywiście pod warunkiem że masz 1Z+ <ok> a nie 1Ztokarka606 pisze:Nie widzę problemu żeby jechać tdi-kiem 210km/h na autostradzie sam jechałem 2 razy 205km/h i jeszcze coś było pod nogą.betek83 pisze:niezła bajka <ok> bez komentarzalukwoj21 pisze:Witam ja swoim tdi na audostradzie 210km/h a gps pokazał 198 przy stałej predkosci.Jechałem z kompletem pasażerów.
Trzeba najpierw go odmulić
Ale ja nie pisałem o 1z+ tylko o seriibetek83 pisze:oczywiście pod warunkiem że masz 1Z+ <ok> a nie 1Ztokarka606 pisze:Nie widzę problemu żeby jechać tdi-kiem 210km/h na autostradzie sam jechałem 2 razy 205km/h i jeszcze coś było pod nogą.betek83 pisze: niezła bajka <ok> bez komentarza
Trzeba najpierw go odmulić
To ja jechałem swoim AEB na trasie w niemczech niezupełne 220 z pasażerem i skończyła się skrzynia :lol: , pod pedałem było jeszcze sporo, myślę że około 240 by się bujnął, oponki 205, v-max sprawdzę jak wrzucę nową skrzynie, za pewne 6-stkę.sopel85 pisze:215-220km/h silnik 1.8 T oznaczenie AEB ( 150 km ) lekko zajechana turbina, opony 215/40/17, jak dla mnie wynik sympatyczny przesiadajac sie z golfa III tez o silniku 1.8 ale mocy 90 km ale to juz <bylo>