He he powiem tak, autko garaż widziało może w niemczech. U mnie stoi pod chmurą, pod blokiem, na ogólnodostępnym parkingu, czyli pełen hardcore, tyle że myślę większość ludzi miejscowych wie że jakby podnieśli na nią rękę było by to ostatnią rzeczą którą by zrobili nie posiadawszy renty inwalidzkiej :mrgreen: . W pracy czyli ogólnie z połowę ogólnego czasu stoi na zamkniętym i niedostępnym postronnym terenie ale też pod niebem. Po prostu staram się nie zaniedbywać audicy pod względem czystości lakieru. W zimie tylko trzymam grubą warstwę brudu aby izolowała od soli :mrgreen:MIODEK pisze:Kacper, ta Audica była kiedykolwiek upierdzielona ? :roll: Masz jakiś garaż sterylny czy co?, bo mi to i w garażu przez noc potrafi się przykurzyć :shock:
[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
dydo85, uściślijmy: problemu blendy nie będę miał gdyż/ponieważ takowe w B3 nie występowały. Blendy były w B4. Pewien pomysł poddał kolega Kunik jak kupowałem lampy że blende można zrezać biorąc ori blende B3 i po wycięciu kawałka blendy ze środka resztę skleić. Ale póki co o tym nie myśle. Najpierw musze lampy założyć, zrezać kierunki żeby mrygały jedynym legalnym kolorem, wydrukować sobie rejestracje i zalaminować (taki eksperyment na policji warszawskiej).