[A80 b3 1.6 PP] Skrzynia 5biegowa...
[A80 b3 1.6 PP] Skrzynia 5biegowa...
Starałem sie znalesc jakie kolwiek informacje na temat upgrad-u Skrzyni na 5biegów.... robił ktos taka zamianke ?? jest to wogóle mozliwe ?? chciałbym zeby wypowiedzieli sie osoby ktore cos mogą powiedziec na ten temat...
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
No własnie zbieram informacje.. kompletnie chce zrobic moja audiczke i chciałbym wsadzic skrzynie 5 biegową.... i nie wiem jak to ugryść... teraz to wiem ze są w PP 5bieg, tylko kwestia tego czy ktoś wymieniał z 4bieg, na 5 biegową, co bylo do roboty co musiał dokupic zeby wszystko prądziło jak powinno...
piotrek 250279
piotrek 250279
I jak spalanie ?? idzie dobrze na 5 biegu ?? wyczytałem gdzieś opinie że PP jest za słaby na 5 biegów...Masz silnik pp taki jak u mnie ja mam 5 biegowa skrzynie to tobie tez napewno podejdzie
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Fizycznie nie ma problemów co do założenia 5 biegowej skrzyni, ba, nawet bez problemu możesz założyć skrzynię z 5 cylindrowych jednostek. Ba! Niektóre 6 biegowe skrzynie również podchodzą ale tu już trzeba półośki zmieniać
Załóż sobie "krótką" piątkę i styknie. AKM ma krótkie przełożenia stosunkowo ale wiem, że jeszcze były krótsze tylko nie pamiętam oznaczenia
Załóż sobie "krótką" piątkę i styknie. AKM ma krótkie przełożenia stosunkowo ale wiem, że jeszcze były krótsze tylko nie pamiętam oznaczenia
- piotrek 250279
- Forum Audi 80