Będę z nią działał to pstryknę na dniach.wujo1 pisze:nie było by problemu lepszej foty tej skórzanej gałeczki
B4 DTM Competition quattro.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
a ja kupilem takie wycieraczki rok temu za 50 pln pare ;p nie pisze na nich vw audi valeo albo cos tam innego z czego jestescie dumni bo to sa wycieraczki ktore jak sie zrabia to wymieniam, sory gornik, ale musialem to napisac... mimo wszystko moje wycieraczki odstaja od podszybia dosyc bardzo takze za to gratki ze chcialo Ci sie z tym bawic podobnie jak Atlas
pozdro
pozdro
Same płaskie wycieraczki to gówno i pasują do zwykłych ramion jak pięść do nosa.
Te elegancko przylegają, przy prędkościach rzędu 180 km/h zbierają jak na postoju,
stare nie miały spojlerów, więc zostawały mi smugi.
Norbi, kaszaniaste są dla mnie całe lusterka w kolorze, tak ktoś kiedyś wymyślił
wypuszczając w ten sposób pomalowane lustra i tak zostanie. Prosiaki może, ale nie
przewiduję jak na razie.
Te elegancko przylegają, przy prędkościach rzędu 180 km/h zbierają jak na postoju,
stare nie miały spojlerów, więc zostawały mi smugi.
Norbi, kaszaniaste są dla mnie całe lusterka w kolorze, tak ktoś kiedyś wymyślił
wypuszczając w ten sposób pomalowane lustra i tak zostanie. Prosiaki może, ale nie
przewiduję jak na razie.
Bartek nie wiem czemu inni czepiają się tych wycieraczek... W niektórych wątkach właściciele chwalą się nowym szamponem do mycia auta, a tu czepiacie się chłopaka który wydał prawie 300 zł na poprawę widoczności podczas deszczu... Nie wiem o co kaman...
Mi się podoba. Twoja Compi to wzór do naśladowania... i tyle...
Mi się podoba. Twoja Compi to wzór do naśladowania... i tyle...