szkoda że instalcje elektryczne w audicach nie są wszystkie takie same :mrgreen:Carol pisze:Mam pytanko ma ktoś schemat kostek od zegarów Audi 80 ? :roll:
AUDI COUPE by Carol
O chłoapki ale mnie zaskoczyliscie, dawno tu nie zagladalem a tu takie newsy gorace :mrgreen: .
Ogolnie to gratuluje ogarniecia qp do kupy, chyba pierwsze udane ACK w budzie 80tki w PL :?:
Co do zmian, to tak jak reszta dziewczyn pisze, wszystkie sa na plus 8-) .
Czerwone na białym, zawsze bylo i bedzie git, tylko racja z tym ze przod w dol a tyl szerzej i bedzie malyyyna <ok> .
To teraz ogarnij te "troche" do kupy i dasz pomacac na majóvwce? <cieszy>
Powodzonka :!:
Ogolnie to gratuluje ogarniecia qp do kupy, chyba pierwsze udane ACK w budzie 80tki w PL :?:
Czerwone na białym, zawsze bylo i bedzie git, tylko racja z tym ze przod w dol a tyl szerzej i bedzie malyyyna <ok> .
jeszcze nie miała okazji 8-)KoralB3 pisze:Carol, policja się nie czepia lamp z przodu? czy nie powinna nawet
Ciągle się staramy zaskakiwać :mrgreen: Chyba pierwsze 8-) Co do przodu w dół a tyłu szerzej oczywiście będzie tylko czasu potrzeba <ok>Słonik pisze:O chłoapki ale mnie zaskoczyliscie, dawno tu nie zagladalem a tu takie newsy gorace :mrgreen: .